Főoldal Sorozatok Megkaptuk az első hivatalos képet Javicia Leslie teljesen megújult Batwoman karakteréről
Sorozatok

Megkaptuk az első hivatalos képet Javicia Leslie teljesen megújult Batwoman karakteréről

Rögtön két képen is megmutatták nekünk az új Batwomant.

467
Batwoman

Az idei év egyik nagy port kavart bejelentése Ruby Rose távozása volt, aki váratlanul kilépett a The CW csatorna Batwoman című sorozatából, úgy hogy ő volt a főszereplő. A távozásáról több cikk is megjelent, majd nyár elején megszólt az érintett is, aki döntését azzal indokolta, hogy a sorozat forgatása túl sok időt vesz el szabadidejéből. Később a sorozat showrunnere bejelentette, hogy nem fogják újracastingolni Kate Kane karaktert, helyette egy teljesen új karaktert mutatnak be, aki majd átveszi Batwoman szerepét a szériában.

A vezető szerepet végül Javicia Leslie kapta, aki egy eddig ismeretlen Ryan Wilder nevű személyt keltett életre. A karakterről nem sokat tudni, de senki sem tartotta számon, mivel Ryan éveket töltött drogcsempészként, a gothami rendőrség elől menekült és rossz szokásokkal leplezte fájdalmát. Egyszerű, lányszívű és nagyon kemény, és a legveszélyesebb harcművészeteket is elsajátította.

Az új karakter vörös hajáról és maszkjáról néhány napja maga Leslie osztott meg egy képet közösségi oldalán, miközben próbafelvételen és kamerateszten járt, és ahogy már ott is sejtettük, az akkori jelmeze még nem volt a végleges. A legnagyobb változás a karakter hajával történt, mert ahogy látható, nem kapott piros parókát. Az alábbi két képen tetőtől-talpig szemügyre vehetjük Gotham City új női védelmezőjét.

A sorozat második évadának forgatása jelenleg is tart, és alighanem hamarosan már forgatási képeken és videókon is megnézhetjük az új karaktert. A Batwoman-sorozatot valamikor 2021 elején tervezik műsorra tűzni az amerikai The CW kábeltévé képernyőjén.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események