Főoldal Filmek Mit művel Kate Winslet az Avatar 2. víz alatti forgatásán, miközben még Tom Cruise rekordját is sikerült megdöntenie
Filmek

Mit művel Kate Winslet az Avatar 2. víz alatti forgatásán, miközben még Tom Cruise rekordját is sikerült megdöntenie

Még csak tippelni sem merünk, hogy mit akar jelenteni az Avatar 2. új forgatási képe.

644
Avatar 2.

Az elmúlt időben már megszokhatták a rajongók, ha hétfő, akkor egészen biztosan valamilyen kulisszák mögötti dologról hull le a lepel az Avatar hivatalos csatornáin. James Cameron és stábja ma sem hazudtolta meg önmagát, és egy újabb forgatási képet kaptunk az Avatar 2. forgatásáról, amivel egyébként már teljesen elkészültek, jelenleg az utómunkán van a hangsúly.

Ma éppen az Oscar-díjas Kate Winslet volt soron, róla kaptunk egy érdekes képet, miközben motion-cap ruhában a medence alján éppen az egyik jelenetet fényképezik. Ahogy azt már egy korábbi forgatási képen is láttuk, a Titanic sztárja egy Ronal nevezetű na’vit játszik a Metkayina klánból a folytatásban. Innen úgy tűnik, mintha egy zászlót tartana a kezében, de nehéz megmondani ebből a beállításból.

A The Hollywood Reporter korábban készített egy interjút a színésznővel, amiben mesélt a víz alatti jelenetek forgatásáról is, hogy mennyire hatalmas élmény volt elsajátítani a légzéstechnikát a forgatás végett, valamint hogy mennyi volt a leghosszabb idő, amit egy levegővétellel a víz alatt tudott tölteni.

El kellett sajátítani a szabadtüdős merülést, hogy ezt a szerepet el tudjam játszani a filmben. Ez hihetetlen volt. A leghosszabb az volt, amikor 7 perc 14 másodpercig visszatartottam a lélegzetem, tiszta őrület, őrületes dolog.

Kate Winslet

Ezzel pedig egy rekordot már biztosan felállított az Avatar 2. stábja: Tom Cruise 74 másodperccel kevesebb ideig bírta a víz alatt a Mission: Impossible – Titkos nemzet forgatásán. Winslet korábban úgy fogalmazott, hogy viszonylag kicsi szerepet kap a történetben, és mindössze egy hónapot vett igénybe a jeleneteinek forgatása, de több részben is feltűnik majd. Elképzelhető, hogy ezt csak a második részre értette, és a többi három folytatásban jóval nagyobb szerepet fog kapni.

Nagyon hosszú és rögös út áll az Avatar négy folytatása előtt, hiszen a 2009-es film folytatását eredetileg 2013-ban szerette volna bemutatni James Cameron, de különféle okok miatt hatszor kellett elhalasztani már a premiert. Legutóbb a 2021-es premiert csúsztatták 2022 decemberre a koronavírus-járvány miatt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Avatar: A víz útja
Filmek

Milyen technológiákat használtak az Avatar: A víz útja készítésénél?

Az Avatar: A víz útja forradalmi újításokat hozott a vizuális effektek készítésében.

Avatar: A víz útja
Filmek

Kiderült, mikortól streamelhető az Avatar: A víz útja a Disney+-on és a megújult HBO Maxen

Néhány hét, és két nagy streamingszolgáltató kínálatában is elérhető lesz az Avatar:...

Avatar: A víz útja
FilmekBREAKING

Kiderült, hogy az Avatar: A víz útja mikor fog megjelenni digitális formátumban

Már csak néhány hét, és otthon a tévé képernyőjén is nézhető lesz...