Főoldal Filmek Bizonyíték van rá, hogy Superman létezik a Robert Pattinson-féle The Batman univerzumban
Filmek

Bizonyíték van rá, hogy Superman létezik a Robert Pattinson-féle The Batman univerzumban

Superman is feltűnt a forgatáson.

438
The Batman
Forrás: Warner Bros.

A legújabb forgatási képek bizonyítják, hogy nem Batman az egyedüli hős Matt Reeves által megálmodott történetben, hiszen Supermant is kiszúrták az egyik forgatási képen. Hosszú idő után a héten folytatódott a The Batman fényképezése, s ennek apropóján több tucat fotó látott napvilágot az interneten. A liverpooli munkán megjelent Robert Pattinson a karantén után, Colin Farrell felismerhetetlenségig elmaszkírozott Pingvingjét is látták, de Zoë Kravitz is megjelent John Turtorro karaktere oldalán (aki Carmine Falcone-t játssza).

A DC FanDome alatt megerősítést kapott, hogy Matt Reeves története egy önálló univerzumot alkot a DC Moziverzumon belül, vagyis a The Batman elszeparált a többi alkotástól. Mindez azt jelenti, hogy bár a nagy univerzum része, ahol Wonder Woman, Superman és Aquaman is küzd az igazság oldalán, Batman egy kis burokban éli mindennapjait Gotham Cityben. Igazából a rendező ezt már évekkel korábban elárulta, s ezt a tényt igazolják a legújabb forgatási képek is, hogy a The Batman is a nagy univerzum része, hiszen Supermant is kiszúrták.

Twitteren jelent meg egy kép a forgatásról, amelyen egy férfit Christopher Reeves Superman jelmezébe öltöztettek. Még mielőtt megörülnénk, hogy az igazi Superman feltűnne a történetben, a bejegyzés után megjelent egy másik kép is, ami gyorsan véget vetett a találgatásoknak. A felvételek alapján egy halloweeni partit forgattak csak, s valaki éppen Superman jelmezbe öltözött.

De úgy tűnik, hogy Superman mellett volt aki egy másik hősnek, Wonder Womannek öltözött:

Nyilvánvalóan ez még nem veti el azt, hogy a jövőben Batman és esetleg Superman, vagy más szuperhősök közösen lépjenek fel az igazság oldalán. Reeves egy trilógián dolgozik, szóval bármi megtörténhet a folytatásban. Ami viszont biztos, hogy a The Batman bemutatójára eredetileg jövő nyárig kellett volna várnunk, de néhány napja a Warner Bros. egészen 2022. március 4-éig halasztotta a bemutatót a koronavírus-járvány miatt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.