Főoldal Filmek Világszerte több mint 22 millióan követték a DC FanDome előadásait
Filmek

Világszerte több mint 22 millióan követték a DC FanDome előadásait

Rekordot döntött a DC FanDome.

508
DC FanDome

A koronavírus-járvány világszerte arra kényszerítette a vállalkozásokat, hogy alapjaiban gondolják újra a működést. Miután a mozik bezártak, a streamingszolgáltatók népszerűsége nem várt mértékben megugrott. A Disney+ előfizetőinek száma az egekbe szökött. A Universal Pictures meglátta az ebben rejlő lehetőséget, ami az AMC Theatre és a Cineworld vezetőinek nem tetszett. Az AMC és a Universal azóta kibékült, új megállapodás született. A premier és a VOD megjelenési ablakot 17 napra csökkentették, ennek értelmében a jövőben is be fogják mutatni a stúdió filmjeit a mozikban, köztük az AMC is.

A nagyobb közönségtalálkozókat is törölni kellett. Elmaradt a világhírű San Diego-i Comic-Con. Ezután a szervezők bejelentették, hogy ingyenes virtuális eseménnyel fogják pótolni, ám a törekvés nem úgy sült el, ahogy a szervezők szerették volna. Nagy csalódás volt a program, bizonyos előadások gondja még a technikával is meggyűlt. Nem lehetett érteni a részvevőket, vagy a YouTube tiltotta a programot. Ezek után bejelentették a Warner Bros. és a DC saját rendezvényét. Őszintén szólva, az SDCC után nem sok reményt adtunk a DC FanDome szervezőinek, ám rácáfoltak a világra. Óriási nézettséget generáltak 24 óra leforgása alatt.

Ehhez persze kellettek az olyan műsorok, mint a Robert Pattinson nevével fémjelzett The Batman teaser előzetese, a Wonder Woman 1984 legújabb ízelítője, majd James Gunn egyedi hangvételű The Suicide Squad – Öngyilkos osztag bemutatója is. Ezek voltak a főbb állomások, de még sok érdekességről olvashattunk. Ezeket ezen a lapon csokorba szedtük. A The Wrap cikkére hivatkozva a DC FanDome augusztus 22-én megrendezett programjára 22 millióan voltak kíváncsiak a világ minden tájáról. Ezenfelül a szombati napon bemutatott előzetesek és más videók megtekintése már 150 millió fölött jár. És ehhez még vegyük hozzá azt is, hogy túlnyomórészt pozitív visszhangot váltott ki a DC FanDome, sőt, a rajongói nyomásra a szervezők két részre bontották a programot. A második részt szeptember 12-én fogják pótolni, ahol a The CW csatorna sorozataié lesz a főszerep.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.