Wide Screen
Image default
Filmek

Kiszivárgott a Zack Snyder’s Justice League megjelenési időpontja?

Lehet, hogy kiszivárgott a megjelenés.

A Warner Bros. tavasszal pontot tett egy éveken át tartó vita végére, amikor elismerték, s bejelentették Az Igazság Ligája rendezői változatát. A filmet az HBO Max streamingszolgáltatón fogják bemutatni valamikor 2021-ben. Ez minden hivatalos információ a film megjelenéséről, most azonban lehet, hogy egy hivatalos oldal véletlenül leleplezte a film bemutatóját.

A hétvégi DC FanDome egyik várva-várt állomása Zack Snyder showja volt. Az okok mindenki számára egyértelműek, itt mutatták be a Synder Cut első előzetesét. Snyder azt is elárulta, hogy a filmet négy egyórás részben fogják bemutatni, ám később érkezik a film egyben, négyórás kivitelben is. Sajnos azonban a trailer végén is 2021 szerepelt.

Itt érdemes megjegyezni, hogy a stúdió hivatalosan még nem árulta el a film megjelenési időpontját, azonban a DC Press oldalát lapozva kiszúrhattuk a film mellett a 2021. szeptember 5-ei időpontot. Nem egyértelmű, hogy ezzel az időponttal mit akartak jelezni, a négy rész első bemutatóját, vagy azt, amikor egyben kapjuk a teljes rendezői változatot. De ennél egy kézenfekvőbb magyarázat is lehet az egészre, mégpedig hogy egy placeholdert kaptunk a film mellé, vagyis egy fiktív időpontot. Az időpont azért is gyanús, mivel korábban 2021 elejéről beszéltek, nem végéről. Mi nagyon bízunk benne, hogy elírásról van szó, és nem kell még egy évet várnunk a filmre.

Még több a témában...

Henry Cavill állítása szerint nem lesz ott Az Igazság Ligája pótforgatásán?

Kévés Bence Mihály

Az Igazság Ligája pótforgatásával már 70 millió dollárra ugrott a film költségvetése

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder mégis forgat új jeleneteket Az Igazság Ligája rendezői változatához

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat