Főoldal Filmek Egy jelentés szerint 2021-ig nem tudják elkezdeni a Black Adam forgatását sem
Filmek

Egy jelentés szerint 2021-ig nem tudják elkezdeni a Black Adam forgatását sem

Késni fog Dwayne Johnson szuperhősfilmje.

489
Black Adam

A Dwayne Johnson nevével fémjelzett szuperhősfilm munkálatait őszre ütemezték, azonban a legfrissebb hírek szerint a Black Adam forgatását nem fogják tudni elkezdeni 2021-ig. Bár a Szikla múltkori videójában még nagyon optimistán nyilatkozott a filmezésről, most azonban egy friss jelentésből kiderült, hogy éppen miatta kell elnapolni a munkát, mert egymásra tornyosultak a forgatások.

A jelenlegi tervek szerint a Black Adam bemutatója jövő decemberben lesz, figyelembe véve azonban a világ eseményeit, hogy mennyire megugrottak a fertőzöttek száma, a forgatások többségét még nem tudták elkezdeni, így egyre valószínűtlenebbnek tartjuk, hogy tudják tartani a menetrendet. A Warner Bros. szerette volna már nyáron elkezdeni a forgatást, azonban a koronavírus-járvány miatt még a szereplőválogatást sem tudták befejezni, ezért esélytelennek tartjuk, hogy jövő év elejéig elkezdődjék a forgatás.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a forgatási időpontot azért kellett eltolni jövő év elejére, mert Dwayne Johnson és a stúdió naptárában ütközés alakult ki a COVID-19 miatt. A Szikla korábban már elkötelezte magát a Netflix gyártású Red Notice című filmre, azonban sok máshoz hasonlóan annak is le kellett állítani a forgatását. Várhatóan a következő héten már tudják folytatni a munkát, ez pedig megpecsételte a DC képregény adaptációját.

A Shazam! második rész munkálatait már korábban elhalasztották, és most nagyon úgy tűnik, hogy erre a sorsra fog jutni a Black Adam is. A stúdió hivatalosan még nem erősítette meg a feltételezéseket, de alighanem a filmet 2021-ről majd 2022-ben fogják bemutatni, de azt sem tartjuk lehetetlennek, hogy csak 2023 elején kerüljön a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.