Új mutánsok

[SDCC 2020] Bemutatták Az új mutánsok nyitójelenetét, és az is kiderült, még mindig moziban tervezik bemutatni

Ezzel a jelenettel fog kezdődni Az új mutánsok.

Az elmúlt három évben több egymásnak ellentmondó híresztelésről is lehetett olvasni Az új mutánsok filmmel kapcsolatban, kezdve az egészet azzal, hogy voltak újraforgatások, avagy sem. Nos, Josh Boone rendező ezt már többször is cáfolta, hogy a beharangozott pótforgatásokra soha sem került sor, a filmet eredeti vágásban fogják bemutatni. Sokan felteszik itt a kérdést, akkor mi tartott ilyen sokáig, miért kellett többször is eltolni a bemutatót?

A másik nagy téma, hogy Az új mutánsokat a mozikban vagy a Disney+ streamingszolgáltatón fogják bemutatni. A héten még egy hamis előzetes is felkerült az internetre, ami ezekre a pletykákra erősített rá, hogy közvetlen digitális formában teszik elérhetővé az X-Men franchise spin-off részét. Tegnap azonban a Comic-Con@Home virtuális paneljén megerősítették, hogy még mindig a moziban fogják bemutatni a filmet. A terv az, hogy augusztus 8-án mindenki láthatja majd a filmet.

Ugyanakkor még mindig nem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy hamarosan streamingszolgáltatón is elérhetővé teszik, miután tegnap egy egészen érdekes bejelentés született. A Bill and Ted Face the Music című filmet ugyanis egyszerre fogják bemutatni a mozikban és digitális formában szeptember 1-jén. Bár a dolgok állása szerint a Disney ragaszkodik ahhoz, hogy Boone rendezőtől az utolsó X-Men-filmet a mozikban mutassák be.

A tegnapi beszélgetés alatt az is kiderült, hogy a film 1 óra 38 perc lesz, vagyis a széria legrövidebb filmje lett. De talán az est legérdekesebb pillanata az volt, amikor megmutatták a film első két percét, amiért a lenti panel-videóban tekerjetek 27:17 percéhez.

Total
8
Shares
Previous Article

JÁTÉKTESZT: Sword Art Online Alicization Lycoris

Next Article
Black Adam

Egy jelentés szerint 2021-ig nem tudják elkezdeni a Black Adam forgatását sem

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!