Főoldal Filmek Josh Boone megerősítette, hogy újraforgatásra nem is került sor az Új mutánsok esetében
Filmek

Josh Boone megerősítette, hogy újraforgatásra nem is került sor az Új mutánsok esetében

Az Új mutánsok rendezője, Josh Boone elárulta, hogy mikor a Disney felvásárolta a Foxot, nagyjából a film 75 százalékával már elkészültek.

206
Új mutánsok

Az Új mutánsok rendezője, Josh Boone elárulta, hogy mikor a Disney felvásárolta a Foxot, nagyjából a film 75 százalékával már elkészültek.

Nem ment minden flottul a 20th Century Fox felvásárlással, legalábbis Josh Boone, az Új mutánsok rendezője azt állítja, mert a Fox érában készült X-Menek utolsó filmjének bemutatóját többször is kénytelenek voltak elhalasztani, sokáig még az is kérdőjeles volt, hogy látjuk-e valaha az X-Meneket, és a pótforgatásokról szóló pletykákat már ne is említsük.

Idővel aztán kiderült, hogy a folynak a munkálatok, ám a korábbi hírekkel ellentétben nem pótforgatást tartanak, hanem folytatják a munkát, mert a Disney és a Fox egyesülésével leálltak a forgatással is. Az Entertainment Weekly beszámolója szerint, amit Josh Boone-val készítettek, csaknem egy évre a polcra került, nagyjából a forgatás háromnegyedétől folytatták tavaly a munkát. Mindebből igyekeztek előnyt kovácsolni, hiszen Knate Lee társszerzővel volt idejük átgondolni a további dolgokat, amikre eddig nem figyeltek.

Az Új mutánsok bemutatóját végül április 3-án tartják majd, de hogy mennyiben jó előjel az, hogy a filmen még csak nem is próbáltak javítani, hanem folytatták a munkát, ahol leálltak, nem túl biztató. A korábbi beszámolók és vetítések katasztrófáról árulkodtak, és még arról is lehetett olvasni, hogy a Fox reménytelennek nevezte a filmet, s inkább kidobta volna az ablakon. Egy hónap múlva kiderül, mit sikerült összehozni.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool
Filmek

A Préda rendezője viccesen reagált azokra a képekre, amiket Ryan Reynolds szivárogtatott ki a Deadpool 3. forgatásáról

A film, amiben Deadpool összecsap az univerzum egyik leghalálosabb gyilkológépével, a Ragadozóval.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...