Új mutánsok

Josh Boone megerősítette, hogy újraforgatásra nem is került sor az Új mutánsok esetében

Az Új mutánsok rendezője, Josh Boone elárulta, hogy mikor a Disney felvásárolta a Foxot, nagyjából a film 75 százalékával már elkészültek.

Az Új mutánsok rendezője, Josh Boone elárulta, hogy mikor a Disney felvásárolta a Foxot, nagyjából a film 75 százalékával már elkészültek.

Nem ment minden flottul a 20th Century Fox felvásárlással, legalábbis Josh Boone, az Új mutánsok rendezője azt állítja, mert a Fox érában készült X-Menek utolsó filmjének bemutatóját többször is kénytelenek voltak elhalasztani, sokáig még az is kérdőjeles volt, hogy látjuk-e valaha az X-Meneket, és a pótforgatásokról szóló pletykákat már ne is említsük.

Idővel aztán kiderült, hogy a folynak a munkálatok, ám a korábbi hírekkel ellentétben nem pótforgatást tartanak, hanem folytatják a munkát, mert a Disney és a Fox egyesülésével leálltak a forgatással is. Az Entertainment Weekly beszámolója szerint, amit Josh Boone-val készítettek, csaknem egy évre a polcra került, nagyjából a forgatás háromnegyedétől folytatták tavaly a munkát. Mindebből igyekeztek előnyt kovácsolni, hiszen Knate Lee társszerzővel volt idejük átgondolni a további dolgokat, amikre eddig nem figyeltek.

Az Új mutánsok bemutatóját végül április 3-án tartják majd, de hogy mennyiben jó előjel az, hogy a filmen még csak nem is próbáltak javítani, hanem folytatták a munkát, ahol leálltak, nem túl biztató. A korábbi beszámolók és vetítések katasztrófáról árulkodtak, és még arról is lehetett olvasni, hogy a Fox reménytelennek nevezte a filmet, s inkább kidobta volna az ablakon. Egy hónap múlva kiderül, mit sikerült összehozni.

Total
1
Shares
Previous Article

Kilép a VR-ból a The Persistence

Next Article
Amidala Leia

Colin Trevorrow orvosolta volna A Jedi visszatér egyik legnagyobb logikai bakiját is

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!