Főoldal Filmek A Disney nem szórakozik tovább, Az új mutánsok nem kap új premiert, online fogják bemutatni
Filmek

A Disney nem szórakozik tovább, Az új mutánsok nem kap új premiert, online fogják bemutatni

Nagyon úgy fest, hogy nem kap új bemutatót Az új mutánsok, hanem inkább online teszik közzé Josh Boone rendező legújabb filmjét.

453
Új mutánsok

Nagyon úgy fest, hogy nem kap új bemutatót Az új mutánsok, hanem inkább online teszik közzé Josh Boone rendező legújabb filmjét.

Most már tényleg vicc kategóriába tartozik, hogy hányszor próbálták már bemutatni Az új mutánsokat a mozikban, amit eredetileg még 2018 áprilisában mutattak volna be, majd többször is elhalasztották a bemutatót, és csak aggasztó hírekről és beszámolókról lehetett olvasni az elmúlt két évben. Sorozatos újraforgatásról is lehetett olvasni, ám ezt a rendező múltkor tagadta, véleménye szerint a filmet eredeti vágásban fogják bemutatni, és egy pótforgatásra sem került sor. Ezek után a Disney végül 2020 áprilisra tűzte ki a bemutatót, amit nem tudtak megtartani a koronavírus-járvány miatt, így most a rajongók azon tűnődtek, hogy milyen sorsra jut a film.

A stúdió nem szeretné tovább húzni a dolgot, ezért a lehető leghamarabb, de nem a Disney+ streamingszolgáltatón, ahogy azt sokan gondolnák, hiszen a Disney tulajdonában lévő Fox és HBO közös megállapodása ezt nem tenné lehetővé, ezért a Disney inkább úgy döntött, hogy VOD (Video On Demand) formában teszik közzé.

Anton Volkov a Trailer Track szerkesztője már ki is szúrt egy bejegyzést, hogy időközben az Amazon Prime Video kínálatában már elő is lehet rendelni a filmre, ám megjelenési dátumot még nem árultak el. Az Egyesült Államokban $25.99, míg az Egyesült Királyságban £13.99 áron lehet megvásárolni a filmet. Hivatalos bejelentést holnap kaphatunk, miután megtartják a Disney vezetői számára holnapra beütemezett beszélgetést az elmúlt hónapok bevételeiről.   

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?