Egy vadonatúj platformer mutatkozott be a Sonic The Hedgehog alkotóitól

Színház az egész világ és nemsokára körbeugrálhatjuk.

A Square Enix Ltd. betekintést engedett a Sonic the Hedgehog alkotóinak vadonatúj akció-platformere, a Balan Wonderworld csodálatos és látványos színfalai mögé. Ez a családbarát platformer 2021 tavaszán érkezik meg a kurrens- és új generációs konzolokra, valamint PC-re. Egy rejtélyes színházon keresztül, szeszélyes és bizarr világba léphetünk be. A játékosok Leo és Emma szerepében indulhatnak egy semmihez sem hasonlítható kalandra. A titokzatos karmester, Balan vezetésével Wonderworld tájait beutazva kell visszaállítaniuk a boldogságot és az egyensúlyt mindenki szívében és elméjében.

Több, mint 80 különleges kosztümöt fedezhetünk fel utazásaink során. Ezek a kosztümök megváltoztatják Leo és Emma kinézetét, valamint fantasztikus képességek egész sorával ruházzák fel őket. Ezáltal felülkerekedhetnek az útjukba kerülő akadályokon, hogy izgalmas, új módokat fedezzenek fel a játékra. A lehetőségek száma végtelen, ahogy átsöprünk ellenfeleinken, a levegőben sétálunk, megállítjuk az időt, és mindenféle tárgyat manipulálunk az összegyűjtött kosztümökkel.

Balan Wonderworld egy vadonatúj élmény a videójáték-ipar olyan ismert tehetségeitől, mint Yuji Naka rendező (a Sonic the Hedgehog sorozat alkotója és a Team Sonic társalapítója) és a karaktertervező Naoto Ohshima (Sonic, Doctor Eggman, a Team Sonic társalapítója). A játékon 20 év óta először dolgozik együtt Yuji Naka és Naoto Ohshima. Valamint ez az újonnan alapított Balan Company első játéka. A stúdió egy tehetséges játékfejlesztőkből, művészekből és zeneszerzőkből álló csapatot hoz össze, hogy káprázatos történeteket meséljenek el és a legjobb platformer élményeket alkossák meg. A Balan Wonderworld 2021 tavaszán fog megjelenni Xbox One-ra és Xbox Series X-re Smart Delivery támogatással, valamint PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Nintendo Switch-re és PC-re.

Total
0
Shares
Previous Article
Black Adam

Egy jelentés szerint 2021-ig nem tudják elkezdeni a Black Adam forgatását sem

Next Article

[SDCC 2020] Az Amazon máris berendelte a The Boys harmadik évadát

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!