Főoldal Filmek A Ki vagy, Doki? sorozatból Peter Capaldi is csatlakozott a The Suicide Squad szereplőgárdájához
Filmek

A Ki vagy, Doki? sorozatból Peter Capaldi is csatlakozott a The Suicide Squad szereplőgárdájához

A James Gunn-féle The Suicide Squad válogatott lúzerei egy újabb taggal bővülnek, és kapnak egy meglepetés cameo szereplőt.

606
Peter Capaldi

A James Gunn-féle The Suicide Squad válogatott lúzerei egy újabb taggal bővülnek, és kapnak egy meglepetés cameo szereplőt.

A Deadline forrásai szerint nem más, mint Peter Capaldi, a Ki vagy, Doki? legendás időlordja is csatlakozott James Gunn nagyszabású Öngyilkos osztag rebootjához. A színész mellett a Staurday Night Live egyik humoristája, Pete Davidson is beugrik egy kisebb szerepre, de hamarosan tisztább képet kaphatunk James Gunn feldolgozásáról, ugyanis a szeptember 11-én már a teljes stáb össze fog állni egy forgatókönyv-olvasásra, majd azt követően szeptember 23-án már a kamerák túloldalán teszik próbára magukat, hiszen kezdődik a The Suicide Squad forgatása.

Nem teljesen tiszta, hogy James Gunn egy folytatáson, vagy egy rebooton dolgozik, mindössze annyit tudunk, hogy sok új belépő mellett akadnak majd visszatérő karakterek is. A direktor korábban már megerősítette egy bejegyzésben, az előző filmből visszatér Margot Robbie Harley Quinnje; Viola Davis, mint a keménykezű Amanda Waller; Jai Courtney, mint a szeszkazán Bumeráng kapitány és a csapat vezetője Rick Flagg, akit újra Joel Kinnaman fog alakítani.

Sajnos azonban Will Smith zsúfolt naptára miatt kénytelen volt lemondani a forgatást, akinek szerepét előbb Idris Elbának szánták, azonban a készítők jobbnak látták, ha Deadshot kimarad a folytatásból. Elba titokzatos karaktere mellett láthatjuk majd David Dastmalchian-t (A Hangya, A sötét lovag) is, mint Polda-Dot Man; Flula Borg, Steve Agee, mint King Shark, de a Firefly – A szentjánosbogár és a Castle sorozatokból ismerős Nathan Fillion; a The Walking Deadből és A galaxis őrzőiből Michael Rooker, illetve Taika Waititi rendező is tárgyal jelenleg a stúdióval.

A filmet 2021. augusztus 6-án szeretné a Warner moziba küldeni.

James Gunn

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.