Wide Screen
Image default
Játékok

Nemsokára itt a Darkfire Bundle!

Paprikázd fel a csatákat az eddigi legnagyobb Fortnite tartalombővítménnyel – 13 új tárgy egy csomagban!

A méltán népszerű játék sikere még minden nem akar elapadni és erről a fejlesztők is tesznek bőven, mint például a most bemutatott pakk személyében. A Warner Bros. Interactive Entertainment és az Epic Games tovább folytatja együttműködését a Fortnite: Darkfire Bundle kiadásával, amely 2019. november 5-én, kedden jelenik meg a hazai boltokban.

Egy globális kereskedelmi megállapodásnak megfelelően a Fortnite: Darkfire Bundle dobozos változata 9.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron jelenik meg, 19.000 forint értékű tartalommal. A Fortnite: Darkfire Bundle 13 új tárgyat tartalmaz: 3 legendás öltözetet, három legendás hátizsák blinget, három ritka kétkezes csákányt, három epikus wrapet, és új emote-ot. A játékosok a bundle-t PlayStation4, Nintendo Switch, valamint az Xbox család eszközeire (beleértve az Xbox One X-et) vásárolhatják meg.

Ez egy igazán népszerű csomag lesz azok körében, akik élnek-halnak a különös táncokért és az építéssel egybekötött akcióért. Számukra igazán megéri várni a november 5-ét.

 

Még több a témában...

JÁTÉKTESZT: NBA 2K20

Héja Szabolcs

Elég bátor vagy megbirkózni a pokol gyötrelmeivel?

Héja Szabolcs

Az új Xbox árát nagyban befolyásolhatja Donald Trump

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon