Wide Screen
Image default
Filmek

Robert Pattinson arról, milyen érzés volt magára öltenie a Batman jelmezt első alkalommal

Robert Pattinson némileg „megalázónak” írja le, milyen érzés volt magára öltenie a Batman jelmezt.

A megannyi pletyka után végül Matt Reeves rendező választása Robert Pattinsonra esett, ő kapta a The Batman-film főszerepét. Mi sem bizonyítja jobban, hogy szuperhősnek nehéz lenni, nemcsak a gonoszok, hanem a rajongók hadával is meg kell küzdeni. A bejelentést követően sokan azonnal támadni kezdték a színészt, hiszen többeknek csak egy csillogó smink mögé bújt vámpírról van szó az Alkonyatból, ám akadtak olyanok is, akik előbb szeretnék megnézni az új Batmant, s csak utána ítélkezni.

Robert Pattinson a Variety cikkében először beszélt Batman szerepvállalásáról, amiben elárulta, hogy régi nagy álma volt, hogy magára öltse a denevérjelmezt, már a róla szóló pletykák előtt felkereste a rendezőt, hogy neki adja a szerepet. Portrécikkében többek között azt is elárulta, hogy milyen érzés volt először belebújni a Batman-jelmezbe.

Azonnal nagyon erősebbnek érzed magad. És ez elég megdöbbentő, olyasvalami ez, amibe hihetetlenül nehéz belebújni, szóval a belebújás rituáléja nagyon megalázó. Öt ember próbál belepasszírozni. Erősnek és keménynek érzem magam, még úgy is, hogy ehhez kellett valaki, hogy farpofámat belepasszírozza a láb részbe.

Pattinson azt is elárulta, hogy éppen Christopher Nolan új filmjének, a Tenet forgatás első napján kapta meg a szerepet, így megragadta a lehetőséget, hogy beszéljen a Sötét trilógia rendezőjével, miként mozogjon a denevérjelmezben. De azt is megtudtuk, hogy rettentően félt a szivárogtatások miatt, hogy esetleg emiatt a Warner Bros. lemond róla, s valaki másnak adja a szerepet.

Rettegtem. Arra gondoltam, hogy „Basszus, most a szivárogtatás miatt cseszhetem a szerepet, mert annyira fontos számukra a titkolózás?”

Szigorú titoktartás előzi meg a The Batman bemutatóját, ám a rendező korábban már elmondta, hogy egy galériára elegendő gonosztevő készül megnehezíteni Batman mindennapját. A film bemutatóját 2021. június 25-ére tűzték ki.

Robert Pattinson

Még több a témában...

A Batgirl már nem is érdekli a Warner Bros. stúdiót

Kévés Bence Mihály

A DC Filmek elnökei megosztották gondolataikat a készülő új filmekről

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Wonder Woman

Orosz Ferenc

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább