Főoldal Filmek James Gunn megerősítette, hogy Harley Quinn sem hiányozhat The Suicide Squad-filmből
Filmek

James Gunn megerősítette, hogy Harley Quinn sem hiányozhat The Suicide Squad-filmből

Egy ideje már téma volt, hogy Harley Quinn végül szerepet kap-e a James Gunn-féle The Suicide Squad-filmben, amit végül a rendező most megerősített.

694
Harley Quinn

Egy ideje már téma volt, hogy Harley Quinn végül szerepet kap-e a James Gunn-féle The Suicide Squad-filmben, amit végül a rendező most megerősített.

Box Office szempontból egy kasszasiker volt a Suicide Squad – Öngyilkos osztag, azonban a kritikusok már nem osztják ezt a véleményt, ahogy egyes rajongók sem voltak kibékülve a szuperhősfilmmel. Most azonban mindenki A galaxis őrzői franchise rendezőjére figyel, miután a Disney kirúgta James Gunnt, a Warner Bros. tárt karokkal várta őt, és átadták neki a The Suicide Squad rendezés jogát, csak azt nem tudni, hogy folytatás készül, vagy új alapokról indul újra a történet.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Rengeteg pletykát olvashattunk már Margot Robbie Harley Quinn karakteréről, hogy benne lesz-e a The Suicide Squad-ban, avagy a Birds of Prey bemutatója után pihenőre küldik a karaktert. Ezt most a direktor közösségi oldalán megcáfolta, ugyanis a szólófilmje után másodszor is Öngyilkos tag lesz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Many thanks to the lovely folks from @microsoft who set us up with a #KingSharkade for the cast and crew’s downtime during pre-production and production on #TheSuicideSquad.

James Gunn (@jamesgunn) által megosztott bejegyzés,

Ahogy a fenti képek is mutatják, a Microsoft is némi támogatást nyújt a DC Comics adaptációihoz, miközben James Gunn a harmadik képen a Scrabble játéktáblán King Shark mellett Harley nevét is kitette, ezzel pedig megerősített minden korábbi pletykát a Joker-lányról. De arra is van egy nevünk, hogy ki lehet King Shark, hiszen Michael Rooker neve többször is szóba került már – talán erre enged utalni a második képe a Galaxis Őrzői csapatáról. Persze nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy Gunn erőszeretettel játszik a rajongókkal a különféle médiumokban, így lehet, hogy ez is csak egy kacsa.

Harley Quinn legközelebb február 7-én tér vissza a Birds of Preyben, majd 2021. augusztus 6-án a The Suicide Squadban.

Harley Quinn

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.