x
Close


Közelgő események

Játékok

Elképesztően szépek az új DualShock 4-esek

Az őszre négy új színváltozat is elérhető lesz a PS4 nagy sikerű kontrolleréből.

Elképesztően szépek az új DualShock 4-esek
  • Publishedaugusztus 16, 2019

Az őszre négy új színváltozat is elérhető lesz a PS4 nagy sikerű kontrolleréből.

Az ebben a generációban lezajló “konzolháborúban” egyértelműen a Sony áll jobban a PS4 miatt. Ez szinte minden területére kiterjed a gépeknek, azonban van egy, amelyikben a Microsoft virít nagyobbat kétség kívül. Ez pedig a kontrollerek szegmense. Nem elég, hogy szinte megszámlálhatatlan külön dizájnú irányítót adtak már ki a kezeik közül, még villantottak egy Elite-t is (most jön ősszel a második széria), amelyik talán jobb mint a Sony licencelt darabjai.

A japánok sem akarnak lemaradni, így aki le akarja cserélni az irányítóját, esetleg egy teljesen újra vágyik az most nagyon jó hírt fog hallani. A Sony 4 új színárnyalatot fog bevezetni a piacra ősszel. Ezek az eredeti DualShock v2-től csupán colorwayben fognak különbözni, minden más tulajdonságuk megegyezik velük. Nézzük is hát őket!


A Titanium Blue, a Red Camouflage és az Electric Purple is remek választás lehet az őszi lehulló falevelek mellé. Már-már azt lehet mondani, hogy a Red Camouflage változattal el is lehet bújni egy ilyen színű erdőben. Az áruk 65 dollár (kb. 19.000 Ft) lesz és szeptemberben fognak érkezni. Nem véletlen lett különválasztva a Rose Gold kivitel a többitől, ugyanis ez 100 dollárért (kb. 29.000 Ft) cserében egy színben passzoló fejhallgatóval is meg lesz vásárolható novemberben. Természetesen a sima kontroller (tehát a fejhallgató nélkül) is elérhető lesz szintén szeptembertől 65 dolláros áron.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.