Főoldal Filmek James Gunn nem árulja el, hogy a The Suicide Squad folytatas vagy reboot
Filmek

James Gunn nem árulja el, hogy a The Suicide Squad folytatas vagy reboot

Egymásnak ellentmondó hírek jelennek meg a The Suicide Squad-filmről, azonban James Gunn nem hajlandó tisztázni, hogy folytatást vagy rebootot készít.

586
James Gunn

Egymásnak ellentmondó hírek jelennek meg a The Suicide Squad-filmről, azonban James Gunn nem hajlandó tisztázni, hogy folytatást vagy rebootot készít.

A Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2016-ban enyhén szólva is kasszát robbantott a rajongóknak köszönhetően, azonban a kritikusokat teljesen más véleményen voltak, őket nem győzte meg David Ayer feldolgozása, így a Warner Bros. egy rövid időre, de jegelte a folytatást. Évekig beszéltek a folytatásról, de zöld lámpát igazából sohasem kapott a projekt, mígnem tavaly James Gunn kezébe vette a franchise jövőjét, miután a Disney kirúgta A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Mondanunk sem kell, hogy a lehető legjobb kezekbe került a The Suicide Squad, mert ha valaki képes csodát tenni a franchise-zal, akkor az James Gunn. A rendező egy ideje már dolgozik a projekten, nyár végén a forgatást is megkezdik, a kérdés már csak az, hogy a film az első rész folytatása lesz, vagy tiszta lapokkal kezdenek?

Ezek a megállapítások annyira szűkek, rengeteg megközelítés van. Lesz ami lesz, majd meglátjátok két év múlva, mikor kijön.

Gunn szavaiból nem úgy tűnik, hogy szeretnék tisztázni ezt a kérdést, de jó lehet, hogy az igazság valahol a kettő között van, hiszen Harley Quinn (Margot Robbie), Bumeráng Kapitány (Jai Courtney), valamint Amanda Waller (Viola Davis) is visszatérnek az első részben, miközben Idris Elba mellett új színészeket is köszönthetünk a fedélzeten.

A Warner Bros. 2021. augusztus 6-ára tűzte ki a The Suicide Squad bemutatóját.

James Gunn

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.