Wide Screen
Image default
Gamer

[E3 2019] Ezt láthatjuk a Cyberpunk 2077-től

A CD Projekt RED egyik munkatársa most elmondta, hogy mit (nem) várhatunk tőlük az E3-on.

Hatalmas szerepe lesz az E3-on a Cyberpunk 2077-nek. Legalább is így vélekedik a nemrég kivesézett CD Projekt RED a legtöbb sajtómegjelenésében. A Witcher széria alkotói nagyon bíznak az új steampunk játékukban, minden bizonnyal teljesen jogosan. Az eddig kiadott információk alapján megint egy remek alkotást kapunk tőlük, igaz most más témában mint a szörnyöldöklés volt. Most az is kiderült, mire is számíthatunk tőlük az expo-n.

Alig van már idő az E3-ig, így egyre több kérdés érkezik a fejlesztők felé, hogy ki lehet-e majd próbálni a játékot az expon. A stúdió közösségi menedzsere elmondta, hogy nem lesz bárki által játszható demó. Azonban az egyik fejlesztőjük majd prezentálni fogja az alkotást, szóval gameplay videó is bőven lesz újra. Plusz lesz egy zárt ajtós bemutató is, ami különbözni fog a nyilvánostól.

Még több a témában...

[E3 2019] Újabb információk láttak napvilágot a Halo Infinite-ről

Héja Szabolcs

Mi lesz veled E3?

Sinka Tamás

[E3 2019] A Bosszúállók és a Gears 5 már biztos helyet kapnak

Bukor Márk

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább