Főoldal Filmek Matt Reeves legalább három gonosztevőt zúdít Batman nyakába
Filmek

Matt Reeves legalább három gonosztevőt zúdít Batman nyakába

A legújabb információk szerint Matt Reeves nem aprózza el a The Batman gonosztevőit, hiszen a Sötét lovag legalább három nemezissel küzd majd meg a filmben.

611
Ben Affleck Batman

A legújabb információk szerint Matt Reeves nem aprózza el a The Batman gonosztevőit, hiszen a Sötét lovag legalább három nemezissel küzd majd meg a filmben.

Az már biztos, hogy Batman nem lesz egyszerű helyzetben, hiszen Matt Reeves korábban úgy fogalmazott, hogy „egy galériára elegendő” gonosztevő van, akivel találkozhatunk Batman önálló filmjében. A Forbes munkatársa, Mark Hughes most arra hívta fel a figyelmet, hogy legalább három ellenlábassal akad összetűzésbe a DC képregények egyik legismertebb karaktere, hiszen Gotham csak úgy hemzseg a bűnözőktől, akik mind Batman életére törnek.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Ben Affleck és Geoff Johns eredetileg a The Batman-filmben Deathstroke-nak (Joe Manganiello) adta volna a rosszfiú szerepét, azonban miután mindketten távoztak a projekt éléről, s A majmok bolygója franchise direktora, Matt Reeves vette irányítása alá a filmet, így egy rövid időre kénytelenek vagyunk lemondani Slade Wilson szerepéről. Bár Az Igazság Ligája stáblista utáni jelenetében láttuk Deathstroke-ot egy rövid időre, de igazi meglepetés lenne, ha a karakter visszatérne a The Batman rebootban. Az viszont egyre inkább érik, hogy Josh Gad Pingvénként mutatkozzék be a DC Moziverzumában, aki tavaly több alkalommal is utalt a szerepre, sőt, egyenesen kampányolt azért, hogy Reeves szerepet adjon neki a The Batmanben.

A The Batman cselekményét szigorú titoktartás előzi meg, azonban hónapok óta pedzegetik, hogy Matt Reeves egy fiatal színésszel számol, aki a húszas éveinek végén jár. A Warner Bros. Affleck távozása után elárulta, hogy mindenképpen ismert színészt fognak beválogatni a szerepre. A film már rendelkezik bemutatódátummal, így várhatóan ősszel a kamerák is akcióba lendülnek, és az évek óta halogatott projekt végre elkészül.

A The Batman bemutatója 2021. június 25-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.