Főoldal Filmek Premierdátumot kapott a The Batman, és Ben Affleck nélkül érkezik
FilmekBREAKING

Premierdátumot kapott a The Batman, és Ben Affleck nélkül érkezik

Végre megtudtuk, hogy mikor mutatják be a The Batmant, amiről lassan két éve cikkezünk. És az is kiderült, hogy Ben Affleck nélkül készül.

506
Ben Affleck Batman

Végre megtudtuk, hogy mikor mutatják be a The Batmant, amiről lassan két éve cikkezünk. És az is kiderült, hogy Ben Affleck nélkül készül.

Reggel még arról írtunk, hogy Matt Reeves mi mindent árult el a The Batman projektről, ami noir hangvételben fog elkészülni, sok gonosztevő nehezíti meg a főhős szerepét, de még nem tudja pontosan, hogy mikor fogják bemutatni a filmet. Ehhez képest a Warner Bros. stúdió megerősítette, hogy 2021 nyarán mutatják be a filmet, ami Ben Affleck nélkül készül.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Deadline beszámolójából tudjuk, hogy a Warner 2021. június 25-én fogja bemutatni Matt Reeves rendező Sötét lovag alkotását, ami jelenleg még csak a The Batman címre hallgat, és könnyen elképzelhető, hogy ez még változni fog a bemutatóig. Azt is megerősítették, hogy a kétszeres Oscar-díjas Ben Affleck nem kap szerepet a filmben, tehát igaznak bizonyultak a pletykák, miszerint a színész három szerepe után, a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala, a Suicide Squad – Öngyilkos osztag és Az Igazság Ligája után végleg szögre akasztja a denevérember jelmezt. Affleck Twitteren maga is megerősítette a hírt, és már nagyon várja Reeves alkotását.

A The Batman egy fiatalabb Bruce Wayne-re fog fókuszálni, de nem Frank Miller Batman: Year One című képregényét adaptálják a mozivászonra. A színész fontos szerepet játszott a történetben, sokáig ő játszotta a főszereplőt, de rájött, hogy nem illik bele Reeves elképzelésébe, s inkább veszni hagyta a projektet. Ugyanakkor a stúdió már keményen dolgozik, hogy mielőbb megtalálják az új Batmant, így hamarosan bejelentik, hogy ki váltja Ben Afflecket.

A bejelentéssel együtt több másik készülő projektről is kiderítettek egyet s mást, köztük a DC Super Pets 2021. május 21-ére kitűzött premierét, valamint hogy a Suicide Squad második részét 2021. augusztus 6-ára időzítették, melynek történetéért James Gunn felel. De most az is kiderült, hogy valóban ő lesz a film rendezője, és várhatóan az első rész két szereplője, Will Smith és Margot Robbie szerepelni fog Gunn történetében.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

4 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.