Főoldal Filmek A Comic-Conon bejelentik Zack Snyder rendezői vágást Az Igazság Ligához?
Filmek

A Comic-Conon bejelentik Zack Snyder rendezői vágást Az Igazság Ligához?

Elképzelhető, hogy a stúdió meghallgatta a rajongók vágyát, és talán tényleg kiadják a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligáját.

638
Az Igazság Ligája

Elképzelhető, hogy a stúdió meghallgatta a rajongók vágyát, és talán tényleg kiadják a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligáját.

A rajongók már az első perctől szkeptikusak voltak, miután a Warner Bros. bejelentette, családi tragédia árnyékában Zack Snyder elhagyja a projektet, s helyét a Marvel Studiostól átigazolt Joss Whedon veszi át. A bemutató után pedig teljesen elszabadult a pokol, a kritikusok a DC-t szedték szét, a rajongók pedig a Whedont az újraforgatások és átírások végett, és követelték, hogy adják ki Snyder változatát a filmből, hiszen a legtöbb rajongónak mai napig tetszik a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című film, amit szintén Snyder készített.

Az Igazság Ligája végső vágásán látszik a próbálkozás, az hogy sokkal lazábbra vették a figurákat, még a képi világa is sokkal színesebbre sikerült a DC-től megszokott komoly és sötét világhoz képest, de ez nem hatotta meg a sem a rajongókat, sem a kritikusokat. A lelkes rajongók még petíciógyűjtésbe is kezdtek, csakhogy rávegyék a Warnert az eredeti vágás kiadására. Eddig a stúdió nem foglalkozott a követeléssel, hallgattak, de most a rajongók abban bíznak, hogy San Diegoban bejelentést tesznek, és kiadják a várva várt változatot. Több forrás is azt állítja, hogy a Warner nagy bejelentésre készül, de mivel idén csak az Aquamant mutatják be – abból world premier előzetest kapunk -, csak Az Igazság Ligája lehet a másik nagy bejelentés mögött. Persze benne van a pakliban, hogy csak a rajongók túlképzelik az egészet, mert a stúdió eddig jelét sem mutatta annak, hogy kiadnák a film eredeti vágását. Ettől függetlenül érhet meglepetés minket, egy hónap múlva minden kiderül.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Rebel Moon
Filmek

A Rebel Moon rendezői változata új alcímet kapott az R-besorolás miatt

A Rebel Moon lehet jobb több erőszakkal, vérrel és még több lassított...

Rebel Moon
Filmek

Zack Snyder terve szerint hat filmből áll majd a Rebel Moon

A jóból is megárt a sok, de a Rebel Moon eddig pocséknak...