Főoldal Filmek Sokat olvashattatok már Deathstroke szupergonoszról, de eredetét lehet nem ismertétek
Filmek

Sokat olvashattatok már Deathstroke szupergonoszról, de eredetét lehet nem ismertétek

A Marvel és DC Univerzum egy újabb remek videóval készült, melyben Batman egyik főellenségét, Deathstroke-ot mutatják be.

832

A Marvel és DC Univerzum egy újabb remek videóval készült, melyben Batman egyik főellenségét, Deathstroke-ot mutatják be.

Az utóbbi hónapokban már annyit lehetett hallani Deathstroke-ról, hogy itt volt az ideje, hogy bemutassuk nektek a karakter eredetét, miként lett a DC Comics egyik meghatározó egyénisége. Igen, egy igazi egyéniségről beszélünk, akit megannyi módon ábrázoltak már. Volt, mindkét oldalt szolgálta, de valamiért mindig a rosszabb utat választotta a karakter. Slade Wilson emberalakjával tucatnyi képregényben találkozhattunk már, élőszereplőként pedig A zöld íjász sorozatban láthattuk legutóbb.

Még tavaly ősszel derült ki, hogy Joe Manganiello fogja játszani a karaktert a jövőben, már ha elkészül valaha is a The Batman-film. A színész többször elmondta, hogy a film forgatása hamarosan kezdetét veszi, míg egyszer csak Ben Affleck rendező bejelentette – voltak megelőző pletykák arról, hogy esetleg nem vállalja a rendezést -, távozik direktorként, s új rendezőt keresnek a filmre. Természetesen színészként marad – egyelőre. A Warner Bros. stúdió azonnal elkezdte keresni a lehetséges jelölteket, és állítólag több nagy név is szóba jöhet. A majmok bolygója franchise-tól Matt Reeves mellett felmerült még Tim Miller a Deadpool rendezője és Denis Villeneuve az Érkezés stábjából.

Geoff Johns és Affleck hónapokat töltött a szkript írásával, miközben csak azt lehetett hallani, nem állnak jól, nem áll össze, zavar van a karakterekkel. Nos, ez megoldódni látszik, hiszen a Batman Superman ellen és Az Igazság Ligája filmek íróját, Chris Terrio-t kérték fel, hogy véglegesítse a történetet.

Míg várjuk a hivatalos bejelentést, hogy ki rendezheti, és mikor kezdik forgatni a filmet, addig a lap tetején nézzétek meg a Deathstroke-ról szóló bemutató filmünket.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.