Főoldal Filmek Tomb Raider forgatási képek, így néz ki Vikander Lara Croftként
FilmekBREAKING

Tomb Raider forgatási képek, így néz ki Vikander Lara Croftként

Aggodalomra nincs ok, mert Alicia Vikandernek nagyon is jól áll a Lara Croft szerep. Kamerák előtt az Oscar-díjas svéd színésznő a Tomb Raider-film forgatásán.

789

Aggodalomra nincs ok, mert Alicia Vikandernek nagyon is jól áll a Lara Croft szerep. Kamerák előtt az Oscar-díjas svéd színésznő a Tomb Raider-film forgatásán.

Múlt héten számoltunk be a hírről, miszerint a Tomb Raider reboot forgatása kezdetét vette Dél-Afrikában, amiről több képet is közzétett a film főgonosza, Walton Goggins. Most a The Daily Mail közölt képeket a helyszínről, köztük magáról a címszereplőről, az Oscar-díjas Alicia Vikanderről. Elnézve a képet a színésznő nem esett zavarba, azonnal felvette a fonalat, és belevetette magát gyerekkori kedvenc játékába, a Tomb Raiderbe. Korábban elmondta egy interjúban a színésznő, hogy titokban kellett raiderezni, és nagyon imádta.

A stábhoz már csatlakozott Dominic West is, aki a legendás régészkisasszony édesapját fogja majd eljátszani a vásznon. A cselekmények kiváltó oka az lesz, hogy Lara apukájának nyoma vész, és lánya mindenáron meg akarja keresni őt. Ebben Lara segítségére siet majd, az Into the Badlands film sztárja, Daniel Wu.

Az eredeti Tomb Raider videó játékot még 1996-ban mutatta be a londoni székhelyű Eidos játékfejlesztő cég. A játékkal uralni kezdték a toplistákat, majd minden idők egyik legsikeresebb játékává vált nőtte ki magát. 2013-ban újraélesztették a projektet, rebootolták a szériát, s Rise of the Tomb Raider néven bemutatták az új számítógépes játékot, amiből több mint 5 millió példány fogyott eddig.

A filmipar egyszer már próbálkozott az adaptációval, akkor is egy díjazott színésznővel, Angelina Jolieval, akivel két részig jutottak. Az első résszel csak-csak mentek valamire, de a második teljesen elvágta a folytatást. Megbukott. Most a világ szeme azon, hogy Alicia Vikander mire képes, mennyire tud azonosulni a karakterrel, s mennyire kapott nagy segítséget Roar Uthaug rendezőtől és Hollywood újdonsült felfedezett írónőjétől, Geneva Robertson-Dworet-től.

A Tomb Raider bemutatója 2018. március 16-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Sorozatkritikák

Fallout kritika

Laikusok számára is teljesen élvezhető lett a legújabb játékadaptáció.

Tomb Raider I-III Remastered
Játéktesztek

Tomb Raider I-III Remastered teszt

Új külsőt kapott a klasszikus Tomb Raider-trilógia.

Fallout
BREAKINGSorozatok

Bemutatták az Amazon érkező Fallout sorozatának mutánsait és páncélosait

Pazar képeket kaptunk a hamarosan érkező Fallout-sorozat szereplőiről.