Főoldal Filmek Dél-Afrikában forog a Tomb Raider reboot
Filmek

Dél-Afrikában forog a Tomb Raider reboot

Egy teljesen új stábbal futottak neki újra a Tomb Raider játékadaptációnak, ami talán most siker lesz.

599

Egy teljesen új stábbal futottak neki újra a Tomb Raider játékadaptációnak, ami talán most siker lesz.

A film főgonoszát játszó Walton Goggins még január első felében mutatott képet a Tomb Raider reboot forgatókönyvéről, jelezve, hogy minden kész, és kezdődhet a munka. A színész kijelentése egybevágott egy decemberi pletykával, ahol már utaltak arra, hogy január végétől forog a Tomb Raider-film, de a stúdió nem kommentálta akkor. Most már viszont tudjuk, hogy gőzerővel készül a világsikerű játéksorozat filmes alkotása. A mostani bejelentéseben a legfurcsább csak az, hogy továbbra sem ismert, hogy Alicia Vikander és Walton Goggins szereplőkön kívül kik játszanak még a filmben.

A héten megjelent egy hivatalos kép a sajtóban, amit Roar Uthaug rendező osztott meg, miszerint a Tomb Raider stábja munkába állt, és Dél-Afrikában forog az új Tomb Raider játéksorozat új filmes adaptációja.

And we’re off! #tombraider

Roar Uthaug (@roaruthaug) által közzétett fénykép,

Az Instagram-os bejegyzésben sem az Oscar-djías Alicia Vikander-t, sem Walton Goggins-t nem látjuk, mindössze a filmezést jelző táblát, amin az első nap olvasható. Hivatalosan nem árulták el, hogy hol fogják felvenni a rebootot, de Walton Goggins fiókjára múlthéten több bejegyzés is felkerült, köztük található olyan kalapos kép is, melyet legutóbb a szkript mellett láttunk heverni az asztalon. A képeket az alábbi felirattal látta el a színész:

Hamarosan Tomb Raider-ezeni fogunk.

Az MGM és a GK Films stúdiók hivatalosan még nem leplezték le a film szinopszisát, de tavaly novemberben Graham King utalt arra, hogy a filmben Lara Croft (Alicia Vikander) keresni fogja a rég elveszettnek hitt édesapját. A producer kijelentéséből arra lehet következtetni, hogy a franchise gyökeréhez kanyarodunk vissza, és az elejétől vágunk neki a kalandnak, amire a rendező is tett utalást. Roar Uthaug korábban elmondta, hogy a film a 2013-as videójáték alapján készül – tehát nem az eredeti játék alapját dolgozza fel -, s amelybe a játékfejlesztőket is bevonták.

A Tomb Raider reboot forgatókönyvét Geneva Robertson-Dworet írta, akinek neve sokaknak ismeretlen lehet, de egy egészen kiemelkedő írónőről van szó. Az évek alatt együtt dolgozott a Transformers-filmek íróival, de ott volt a Harley Quinn spin-off, a Gotham City Sirens mozi megírásánál is, csakúgy mint a Dungeons & Dragons reboot és Sherlock Holmes 3 mozifilmeknél. Az MGM stúdió 2018. március 16-ra tűzte ki a bemutatót. Jelen állás szerint a Tomb Raider egyedüliként támadja be a kasszákat azon a héten.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tomb Raider I-III Remastered
Játéktesztek

Tomb Raider I-III Remastered teszt

Új külsőt kapott a klasszikus Tomb Raider-trilógia.

Fallout
BREAKINGSorozatok

Bemutatták az Amazon érkező Fallout sorozatának mutánsait és páncélosait

Pazar képeket kaptunk a hamarosan érkező Fallout-sorozat szereplőiről.