Wide Screen
Image default
Filmek

Megvan a Tomb Raider reboot története, hamarosan indul a forgatás!

Minden összeállt a Tomb Raider forgatására, hát kezdjük!

Minden összeállt a Tomb Raider forgatására, hát kezdjük!

Nemrégiben derült ki hogy a Tomb Raider reboot főellensége Walton Goggins lesz. A múlt héten azt is megtudtuk a karakteréről, hogy “zavarodott és dühös és elkeseredett” személy, akinek azonban “megvannak az igazi okai hogy ő legyen az antagonista” és ez az ok elég meglepő. Annyit eddig is tudtunk hogy a történet Lara nyomozására fókuszál, aki próbálja kideríteni hogy apja életben van-e. És az inspirációt az ugyancsak rebootolt 2013-as Tomb Raider játék szolgáltatta.
Walton Goggins egy árulkodó fotót töltött fel instagramra, amelyen a forgatókönyv címlapja látható. A kép aláírása az ami igazán érdekes, ami így szól szabad fordításban: “2017 …3. nap… és épp készülök kirabolni egy kib*szott sírt.” Persze ez nem egyértelmű bizonyíték hogy elindult a forgatás, de mindenképp közeledik. Ráadásul a képen látható kalap is egészen emlékeztet egy klasszikus felfedező kalapra, ami akár a színész kosztümének a része lehet.

2017…day 3… and imma bout to go Raid a motherfucking Tomb.

Walton Goggins (@waltongogginsbonafide) által közzétett fénykép,

A filmet nagy várakozások övezik, hiszen épp az eredeti 15 évvel ezelőtti Tomb Raider film tartja a rekordot a videójáték adaptációk között Amerikában. A nemzetközi rekordot ugyan megdöntötte a Warcraft tavaly, de a 131,1 millió dolláros bevétellel még mindig a Tomb Raider vezet az USA-ban. Remélhetően a forgatás indulásával még több információ szivárog ki a történetet és karaktereket illetően.

Még több a témában...

A Sony Pictures szerint Alicia Vikander tökéletes jelölt lenne erre szuperhős szerepre

Kévés Bence Mihály

A brit Királyi Posta bélyegekkel tiszteleg a brit videójátékok előtt

Fonyódi Dávid

Megjelent a Shadow of the Tomb Raider: Definitve Edition!

Héja Szabolcs

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat