Főoldal Filmek Hivatalos képet, és szinopszist kaptunk a Thor: Ragnarok-ból
Filmek

Hivatalos képet, és szinopszist kaptunk a Thor: Ragnarok-ból

A képek és pletykák után hivatalosan is előálltak a Thor 3 cselekményével, ideje lenne kapnunk egy előzetest is.

891

A képek és pletykák után hivatalosan is előálltak a Thor 3 cselekményével, ideje lenne kapnunk egy előzetest is.

A Marvel Studios új képet fedett fel a közelgő harmadik Thor-filmből, a Ragnarok-ból, de ha ez még nem lett volna elég, akkor Taika Waititi rendező röviden a cselekményt is vázolta a rajongóknak. Most már tényleg csak azt várjuk, hogy mikor fut be az első teaser belőle.

A Thor: Ragnarok-ban a főhős, Thor az univerzum egy másik szegmensében börtönbe kerül, és sajnos kalapácsát is elvesztette, de ami még ennél is rosszabb, versenyt kell futnia az idővel, s mielőbb vissza kell jutnia Asgard-ba, hogy megállítsa a Ragnarok-kat, mert különben a biztos pusztulás vár hazájára, és az aszgardi civilizációra. Egy új veszedelem, a mindenható Hela is megjelenik, de még mielőtt szembetalálná magát Hela-val, túl kell élnie a halálos gladiátor versenyt a hajdani szövetségese, és Bosszúálló társa, Hihetetlen Hulk-kal szemben.

A Thor: Ragnarok-ban mások mellett visszatér Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Mark Ruffalo (Hulk), Idris Elba (Heimdall) valamint Sir Anthony Hopkins, aki megint csak Odin-t fogja alakítani a filmben. Korábbi hírek szerint Cate Blanchett fogja ezúttal játszani az új és titokzatos Hela nevezetű szupergonoszt, továbbá Jeff Goldblum is látható lesz a filmben, aki most a Nagymester szerepét húzta magára, de Tessa Thompson-nal, mint Valkűrrel, valamint Skurge-al (Karl Urban), illetve Sam Neill-lel is találkozni fogunk az őszi Marvel filmben – Neill karakteréről semmit sem tudunk egyelőre.

Taika Waititi által rendezett Thor: Ragnarok bemutatása november 3-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Közelgő események