x
Close


Közelgő események

Filmek

Jack Sparrow kapitány kihajózott, lássuk A Karib-tenger kalózai 5. történetét!

Végre kaptunk egy rövid kis ismertetőt, hogy miről fog szólni Jack Sparrow következő kalandja.

Jack Sparrow kapitány kihajózott, lássuk A Karib-tenger kalózai 5. történetét!
  • Publishedjanuár 7, 2017

Végre kaptunk egy rövid kis ismertetőt, hogy miről fog szólni Jack Sparrow következő kalandja.

A Walt Disney Studios ismertette a soron következő, s egyben ötödik A Karib-tenger kalózai film hivatalos szinopszisát, mely idén májusban bont vitorlát a nyílt tengeren, fedélzetén a franchise közkedvelt kapitányával, Jack Sparrow-val (Johnny Depp). Az angol címtől (Dead Men Tell No Tales) kissé eltérő néven kereshetjük majd a mozikban, ugyanis a forgalmazó a Salazar bosszúja címet adta a filmnek, bár ez még nem végleges, a film bemutatójáig ez még változhat. A szinopszisból azt is megtudtuk, hogy a folytatásban Sparrow egy szánalmasan kis hajó kormányosa lesz, melynek neve a Haldokló Sirály.

A következő nagy kalandban Salazar kapitány (Javier Bardem) Jack Sparrow-t szemelte ki magának, míg szellem legénységét azzal bízza meg, hogy minden kalózt öljenek meg a tengeren. Sparrow-nak egyetlen esélye van Salazar-ral szemben, ha megtalálja Poszeidon szigonyát, mellyel uralma alá hajthatja a tengert. Rendkívül érdekes, a szinopszisban nem tesznek említést Orlando Bloom karakterére, Will Turner-re. Will kihagyta a negyedik részt, de azt korábban már megerősítették, hogy az új Karib-tenger kalóziban ő is Sparrow segítségére siet.

Íme a hivatalos A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja történet:

Johnny Depp-et ismét az ikonikus és nagyszájú Jack Sparrow kapitány szerepében láthatjuk A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújában idén. Egy elsöprő kalanddal, de kissé megviselt Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, amikor a félelmetes Salazar kapitány által vezetett gyilkos szellemmatrózok megszöknek az Ördög Háromszögből azzal a céllal, hogy megöljenek minden kalózt a tengeren, nevezetesen Jack sem menekülhet előlük. Jack-nek egyetlen reménye a túlélésre, ha megszerzi Poszeidon legendás szigonyát, de ahhoz, hogy megtalálja a szigonyt, szövetséget kell kötnie a kellemetlen Carina Smyth-szel (Kaya Scodelario), a briliáns és ragyogó csillagásszal, és a fiatal Henry-vel (Benton Thwaites) a Királyi Flotta forrófejű tengerészével. A szánalmasan kicsi és kopott hajó, a Haldokló Sirály kapitányaként Jack Sparrow kapitány nem csak balszerencséjén szeretne fordítani, hanem életét is menteni próbálja az eddigi legfélelmetesebb, s legveszélyesebb ellenfelétől, akivel valaha találkozott.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja 2017. május 25-én éri el a magyar mozik partjait, hogy kikössön, s mindenki Sparrow csodájára járjon.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.