Főoldal Filmek Jack Sparrow kapitány kihajózott, lássuk A Karib-tenger kalózai 5. történetét!
Filmek

Jack Sparrow kapitány kihajózott, lássuk A Karib-tenger kalózai 5. történetét!

Végre kaptunk egy rövid kis ismertetőt, hogy miről fog szólni Jack Sparrow következő kalandja.

766

Végre kaptunk egy rövid kis ismertetőt, hogy miről fog szólni Jack Sparrow következő kalandja.

A Walt Disney Studios ismertette a soron következő, s egyben ötödik A Karib-tenger kalózai film hivatalos szinopszisát, mely idén májusban bont vitorlát a nyílt tengeren, fedélzetén a franchise közkedvelt kapitányával, Jack Sparrow-val (Johnny Depp). Az angol címtől (Dead Men Tell No Tales) kissé eltérő néven kereshetjük majd a mozikban, ugyanis a forgalmazó a Salazar bosszúja címet adta a filmnek, bár ez még nem végleges, a film bemutatójáig ez még változhat. A szinopszisból azt is megtudtuk, hogy a folytatásban Sparrow egy szánalmasan kis hajó kormányosa lesz, melynek neve a Haldokló Sirály.

A következő nagy kalandban Salazar kapitány (Javier Bardem) Jack Sparrow-t szemelte ki magának, míg szellem legénységét azzal bízza meg, hogy minden kalózt öljenek meg a tengeren. Sparrow-nak egyetlen esélye van Salazar-ral szemben, ha megtalálja Poszeidon szigonyát, mellyel uralma alá hajthatja a tengert. Rendkívül érdekes, a szinopszisban nem tesznek említést Orlando Bloom karakterére, Will Turner-re. Will kihagyta a negyedik részt, de azt korábban már megerősítették, hogy az új Karib-tenger kalóziban ő is Sparrow segítségére siet.

Íme a hivatalos A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja történet:

Johnny Depp-et ismét az ikonikus és nagyszájú Jack Sparrow kapitány szerepében láthatjuk A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújában idén. Egy elsöprő kalanddal, de kissé megviselt Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, amikor a félelmetes Salazar kapitány által vezetett gyilkos szellemmatrózok megszöknek az Ördög Háromszögből azzal a céllal, hogy megöljenek minden kalózt a tengeren, nevezetesen Jack sem menekülhet előlük. Jack-nek egyetlen reménye a túlélésre, ha megszerzi Poszeidon legendás szigonyát, de ahhoz, hogy megtalálja a szigonyt, szövetséget kell kötnie a kellemetlen Carina Smyth-szel (Kaya Scodelario), a briliáns és ragyogó csillagásszal, és a fiatal Henry-vel (Benton Thwaites) a Királyi Flotta forrófejű tengerészével. A szánalmasan kicsi és kopott hajó, a Haldokló Sirály kapitányaként Jack Sparrow kapitány nem csak balszerencséjén szeretne fordítani, hanem életét is menteni próbálja az eddigi legfélelmetesebb, s legveszélyesebb ellenfelétől, akivel valaha találkozott.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja 2017. május 25-én éri el a magyar mozik partjait, hogy kikössön, s mindenki Sparrow csodájára járjon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események