Hugh Jackman újabb képet osztott meg a Logan-ből

Egyre közelebb kerülünk a Logan-film második előzeteséhez, amit az is bizonyít, hogy a film sztárja hétről-hétre újabb dologgal áll elő.

Egyre közelebb kerülünk a Logan-film második előzeteséhez, amit az is bizonyít, hogy a film sztárja hétről-hétre újabb dologgal áll elő.

James Mangold filmje, a Logan még ebben a hónapban megkapja a második előzetesét, de míg várunk, hogy befusson az újabb trailer Hugh Jackman utolsó Farkas kalandjáról, addig a színész képekkel ajándékozza meg a rajongóit a filmből. Most éppen egy feldúlt és az erdőben sprintelő Farkas-t tett közzé közösségi oldalán. (A lap tetején ti is megnézhetitek a képet.)

A legújabb Logan-fénykép a színész hivatalos Twitter-fiókján jelent meg, igaz nem a legjobb minőségű kép a mutánsról, de arckifejezésből és a futásból biztosak lehetünk, hogy csatába rohan a hős. Emlékezzünk csak vissza, az első előzetesben is láttuk Logan-t az erdőben, igaz picit más szemszögből, így könnyen elképzelhető, hogy a most bemutatott kép egy screenshot a második előzetesből. Ti, mit gondoltok?

A szerencsések tavaly év végén látták a film első negyven percét, és túlnyomórészt mindenki pozitívan állt fel a székéből, tehát minden adott, hogy egy méltó és nagyszerű búcsúfilmmel köszönjön el Farkas az X-Men-ektől.

Farkas (Hugh Jackman) utolsó menetében Patrick Stewart, Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Dafne Keen, Eriq La Salle, Elise Neal és Elizabeth Rodriguez sztárokkal találkozhatunk majd.

A Logan-filmet 2017. március 3-án mutatják be a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Jack Sparrow kapitány kihajózott, lássuk A Karib-tenger kalózai 5. történetét!

Next Article

Videón mutatták be a tuningon átesett Pókember jelmezt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!