Főoldal Filmek Hugh Jackman újabb képet osztott meg a Logan-ből
Filmek

Hugh Jackman újabb képet osztott meg a Logan-ből

Egyre közelebb kerülünk a Logan-film második előzeteséhez, amit az is bizonyít, hogy a film sztárja hétről-hétre újabb dologgal áll elő.

965

Egyre közelebb kerülünk a Logan-film második előzeteséhez, amit az is bizonyít, hogy a film sztárja hétről-hétre újabb dologgal áll elő.

James Mangold filmje, a Logan még ebben a hónapban megkapja a második előzetesét, de míg várunk, hogy befusson az újabb trailer Hugh Jackman utolsó Farkas kalandjáról, addig a színész képekkel ajándékozza meg a rajongóit a filmből. Most éppen egy feldúlt és az erdőben sprintelő Farkas-t tett közzé közösségi oldalán. (A lap tetején ti is megnézhetitek a képet.)

A legújabb Logan-fénykép a színész hivatalos Twitter-fiókján jelent meg, igaz nem a legjobb minőségű kép a mutánsról, de arckifejezésből és a futásból biztosak lehetünk, hogy csatába rohan a hős. Emlékezzünk csak vissza, az első előzetesben is láttuk Logan-t az erdőben, igaz picit más szemszögből, így könnyen elképzelhető, hogy a most bemutatott kép egy screenshot a második előzetesből. Ti, mit gondoltok?

A szerencsések tavaly év végén látták a film első negyven percét, és túlnyomórészt mindenki pozitívan állt fel a székéből, tehát minden adott, hogy egy méltó és nagyszerű búcsúfilmmel köszönjön el Farkas az X-Men-ektől.

Farkas (Hugh Jackman) utolsó menetében Patrick Stewart, Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Dafne Keen, Eriq La Salle, Elise Neal és Elizabeth Rodriguez sztárokkal találkozhatunk majd.

A Logan-filmet 2017. március 3-án mutatják be a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars
Filmek

Megváltozott James Mangold készülő Star Wars: A Jedik hajnala alcíme?

Egy biztos, a Star Wars: A Jedik hajnala az első Jedi történetét...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Kevin Feige óva intette Hugh Jackman-t, hogy visszatérjen Rozsomák szerepében

A Logan - Farkas bemutatója után Kevin Feige sem gondolta jó ötletnek...