Főoldal Filmek Videón mutatták be a tuningon átesett Pókember jelmezt
Filmek

Videón mutatták be a tuningon átesett Pókember jelmezt

Az első előzetesben egy nagy újítást már kiszúrhattunk a ruhán, de a legújabb videó alapján több furmányos cucc is felkerült rá.

939

Az első előzetesben egy nagy újítást már kiszúrhattunk a ruhán, de a legújabb videó alapján több furmányos cucc is felkerült rá.

Nos, még mindig nem tudunk betelni a Pókember: Hazatérés film első előzetesével, annyira jóra sikerült, s már nagyon várjuk, hogy mikor fut be a következő kedvcsináló a nyár legnagyobb falmászós kalandjából. Az első trailerben rövid időre is, de végre láttuk azokat a hálószárnyakat, melyeket sokáig pletykáltak, de most úgy tűnik, ez csak a kezdet volt, és akadnak még meglepetések Peter Parker ruháján.

A Sony Pictures a hétvégén bemutatott egy videót arról, hogy milyen más csúcskütyük kaptak még helyet Tony Stark által feltuningolt Pókember jelmezen. Mint mondtuk, a ruhát Stark tervezte újra, egy gombnyomásra levehetővé tette, nem kell bajlódni a belebújással, erősebb és pontosabb hálólövőt, immáron lézeres célzóberendezést szerelt rá, valamint választani lehet a haló típusát is, de még egy GPS nyomkövetét is beépítettek a ruhába, mely holografikus kijelzővel bír a csuklón. Jól hangzik, nem?

Íme a videó:

A film középpontjában a fiatal Peter Parker/Pókember (Tom Holland) áll majd, akinek szenzációs bemutatkozásával már idén, az Amerika kapitány: Polgárháborúban találkozhattunk. Egy teljesen új beállítottságú Pókemberrel találkozhatnak majd a rajongók a jövőben, melynek első felvonása a Pókember: Hazatérés film lesz. A Bosszúállóktól megtanult tapasztalatok birtokában főhősünk hazatér, hőn szeretett otthonába, Queensbe, ahol „dögös” May nénikéjével (Marisa Tomei) él. A Polgárháborúból megtudtuk, hogy Vasember amolyan mentoraltjaként tekint Peterre, ezért Stark a folytatásban is Pókin tartja majd szemét. A Bosszúállókkal folytatott kitérője után Peter megpróbál visszarázódni a hétköznapokba, és miközben azt szeretné elhitetni magával, hogy Pókember csak egy barátságos alak, de mikor feltűnik az új gazfickó, Keselyű, minden megváltozik, és rádöbben, hogy a legfontosabbnak hitt dolgok hirtelen veszélybe kerültek.

A Pókember: Hazatérés bemutatója 2017. július 7-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események