Főoldal Filmek Bosszúállók: Végtelen háború – Liv Tyler visszatér?
Filmek

Bosszúállók: Végtelen háború – Liv Tyler visszatér?

Izgalmas pletykák érkeztek a Marvel filmes univerzum háza tájáról, ugyanis az a hír járja hogy Liv Tyler ismét magára öltheti Betty Ross szerepét a jövőre érkező Végtelen háborúban.

739

Izgalmas pletykák érkeztek a Marvel filmes univerzum háza tájáról, ugyanis az a hír járja hogy Liv Tyler ismét magára öltheti Betty Ross szerepét a jövőre érkező Végtelen háborúban.

Bár a 2008-as Hihetetlen Hulk nem kapott közvetlen folytatást, de Bruce Banner karaktere azóta is szerves részét képezi a filmes univerzumnak. Viszont Betty Ross egy meghatározó szereplő Dr. Banner életében, így nem lenne túl meglepő ha igaz lenne az értesülés miszerint visszzatér a karakter. Az ismeretlen forrás további érdekességeket is elárult a hamarosan kezdődő skóciai forgatás részleteiről:

Brie Larson aki a 21 Jump Street – A kopasz osztag által lett ismert, fogja játszani Marvel Kapitányt, míg Liv (az Aerosmith frontember Steven Tyler a lánya) pedig visszatér a Hihetetlen Hulk-ban játszott karakteréhez. A skóciai Inverness-ben született Karen Gillan, a hírek szerint szintén újra felöltheti a galaktikus antihős, Nebula kosztümét.

A forrás hitelessége nem nyert megerősítést, de nem tűnik lehetetlennek hogy valóban igaznak bizonyulnak a hírek. Hamarosan úgyis kiderül, de Nebulával már korábban is találkozhatunk a Galaxis őrzői 2-ben, és őt egyébként is szoros szálak fűzik Thanoshoz. De hogy Betty Ross szerepe mi lehet azt nem tudni, főként annak fényében hogy Bruce Banner szeretőjeként már elkezdték felépíteni Fekete özvegy karakterét. Mindenesetre érdekes fordulat lenne Betty visszatérése a Marvel filmes univerzumba, ami felkavarná Dr. Bruce Banner amúgy sem unalmas hétköznapjait.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amazon: Ügyvéd
Filmek

Mark Ruffalo most akkor szerepet kap az Amerika kapitány: Szép új világban vagy sem?

Egymásnak ellentmondó hírek láttak napvilágot Mark Ruffalo szerepével kapcsolatban.

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek új előzetese összehozza a hősöket

Ősszel visszatérnek a Marvelek, és meg kell tanulniuk csapatban harcolni.