Főoldal Filmek A Fantasztikus Négyes állítólag Javier Bardemet szemelte ki Galactus szerepére, eközben véglegesíthették a teljes szereposztást
Filmek

A Fantasztikus Négyes állítólag Javier Bardemet szemelte ki Galactus szerepére, eközben véglegesíthették a teljes szereposztást

Galactus szerepébe bejelentkezett Javier Bardem.

1.3k
Javier Bardem
Forrás: ANSA

A ma reggeli fantasztikus hír után, hogy Pedro Pascal ajánlatot kapott, és ő lehet a Marvel első családjának a vezetője, itt az újabb meglepetés. Arról kezdtek beszélni, hogy lényegében eldőlt, kik kapják a reboot főszerepeit, miközben Javier Bardem (A kis hableány, Dűne) a befutó a Világok Fogyasztójának, Galactusnak a szerepére.

Korábban már megtudtuk, hogy nem más, mint Pedro Pascal tűnik esélyesnek Mr. Fantastic szerepére (az üzletet állítólag már majdnem megkötötték), és most már talán azt is tudjuk, hogy ki áll majd szemben a Fantasztikus Négyessel a gonosztevő Galactus szerepében. Jeff Sneider szerint Javier Bardem a Marvel Studios első számú esélyese a Világok Fogyasztójának szerepére, de egy ütemezési konfliktus az Apple F1-es filmjével, amelyben Brad Pitt szerepel, útban lehet. Jó hír azonban azoknak, akik Bardemet szeretnék látni a szerepben, hogy feltehetően csak szinkronizálni kell a karaktert, esetleg néhány felvételt a gonoszról motion capture ruhában, így talán beleférhet a zsúfolt naptárba mindkét szerep.

A pletykák szerint eredetileg Antonio Banderas volt a legesélyesebb a szerepre, és bár Bardemet tartják a befutónak, az Indiana Jones és a sors tárcsája színésze még mindig versenyben lehet. Természetesen Galactusnak is lesz egy hírnöke, akinek a parancsát teljesíteni kell, és Sneider ráerősített azokra a pletykákra, hogy egy nő játszhatja az Ezüst Utazót.

Bár eddig csak Pascal tárgyalását erősítették meg a források, Sneider úgy véli, hogy a csapat másik három tagjának a szerepe is elkelt, és csak idő kérdése, hogy mikor jelentik be hivatalosan őket. Többen biztosra veszik, hogy Vanessa Kirby lesz Sue Storm, azaz a Láthatatlan Nő, Joseph Quinn Johnny Storm, azaz Fáklya, Ebon Moss-Bachrach pedig Ben Grimm, vagyis a Lény. Úgy tűnik, Jake Gyllenhaal is kapott ajánlatot, de túl sok pénzt követelt a szerepért, ezért kiesett a versenyből.

Ráadásul Kevin Feige úgy érezte, hogy a szereplőgárda “túlságosan fehér”, és úgy döntött, hogy bárki is játssza Mr. Fantasticot, egy kis színt kell vinni a négyesbe. Állítólag Christopher Abbott és Jamie Dornan is elment a meghallgatásra.

A cselekmény részletei még nem ismertek, de Kevin Feige megerősítette, hogy nem egy újabb eredettörténetből ismerhetjük meg a csapatot. Matt Shakman rendező az Avatar: A víz útja társszerzőjével, Josh Friedmannel és a WandaVízió munkatársával, Cam Squires-szel dolgozott a Fantasztikus Négyes forgatókönyvének a legújabb vázlatán.

A Fantasztikus Négyes 2025. május 2-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.