Wide Screen
Image default
Filmek

Alicia Vikander egy igazi Tomb Raider gamer volt

Az 1996-ban induló Lara Croft játék első próbálkozásban megbukott. Angelina Jolie nem hozta azt, amit a Tomb Raider játékosok a játékban kaptak, bukás volt mind a két film.

Az 1996-ban induló Lara Croft játék első próbálkozásban megbukott. Angelina Jolie nem hozta azt, amit a Tomb Raider játékosok a játékban kaptak, bukás volt mind a két film.

Tavaly a Raise of the Tomb Raider akkora sikert hozott a játékfejlesztőknek, hogy több filmgyár is felfigyelt rá. Végül a Warner Bros. és a GK stúdiók arra jutottak, hogy ideje begyújtani a rakétákat, jöhet a széria rebootja, de ezúttal sokkal másabbul. Sokáig ment a pletyka, hogy esetleg a Star Wars filmek új csillaga, Daisy Ridley lesz az új Lara kisasszony, végül a friss Oscar-díjas Alicia Vikandert kérték fel a főszerepre. Egyre valószínűbb, hogy ő a tökéletes erre a szerepre.

Titokban kellett tartanom, nem voltak olyan barátnőim, akik úgy szerették volna a játékot, de én imádtam játszani vele.

Az interjúban azt is elárulta, hogy a szülei sem lelkesedtek a játékért, előttük is sutyiban játszott csak. Nem „mellesleg” nagyon kíváncsian várjuk, hogy a (törékeny) Vikanderből egy belevaló, izmus Lara Croftot csináljanak. A forgatókönyvet a Tini nindzsa teknőcök és A beavatott filmek írója Evan Daugherty szerzi, míg a The Tomb Raider reboot rendezője a norvég Roar Uthaug lesz. Az információk szerint az új film alapját a tavaly bemutatott játék fogja szolgáltatni, és a játéksztorit jegyző emberek is besegítenek a film szkriptjébe. Talán most összehozzák, és egy jó Tomb Raidert nézhetünk a mozikban jövőre.

Még több a témában...

Ha eltolják a Tenet bemutatóját, akkor a Wonder Woman 1984 legkorábban decemberben kerül mozikba

Kévés Bence Mihály

Egy stúdióbennfentes úgy gondolja, ha elhalasztják a Tenetet, akkor karácsonyig zárva maradnak a mozik

Kévés Bence Mihály

Warner Bros.: Bármi lesz is, a Wonder Woman 1984 és a Tenet kizárólag a mozikban kerül bemutatásra

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat