Főoldal Előzetesek Zúzós lett nagyon a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz nagy előzetese
Előzetesek

Zúzós lett nagyon a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz nagy előzetese

Jó kis mesének ígérkezik a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz.

47

Újabb előzetest kapott a Seth Rogen nevével fémjelzett Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz című animációs rajzfilm, amely a klasszikus képregényfigurák, Donatello, Michelangelo, Leonardo és Raphael kalandját mutatja be, ahogy még soha nem láthatták a rajongók. A címszereplő teknősöket Micah Abbey (Donatello), Shamon Brown Jr. (Michelangelo), Nicolas Cantu (Leonardo) valamint Brady Noon (Raffael) szólaltatja meg.

A rajzfilm New York csatornáiban és háztetőin játszódik, és a négy teknőc kalandját kísérhetjük végig. Az új trailerből kiderül, hogy a gonosz gonosztevő Superfly, aki egy óriási beszélő légy, azt akarja, hogy mutánsokból álló bandája átvegye a hatalmat a város felett. A film szinopszisa szerint: “Miután évekig rejtőztek az emberek világa elől, a Teknőc-tesók nekivágnak, hogy megnyerjék a New York-iak szívét, és hogy a hőstetteik által elfogadtassák magukat rendes tinédzserekként. Új barátjuk, April O’Neil segít nekik szembeszállni egy titokzatos bűnözői szindikátussal, de hamarosan kiderül, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket, amikor egy egész mutánshadsereg szabadul rájuk…

A TMNT-képregényeket először 1987-ben adaptálták a képernyőre egy animációs tévésorozat formájában. 1990-ben jelent meg az első élőszereplős film, amelyet az 1991-es Tini nindzsa teknőcök 2.: A trutymó titka és az 1993-as Tini mutáns nindzsa teknősök III követett.

A Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz rendezői Jeff Rowe és Kyler Spears, a forgatókönyvet pedig Rogen írta. A producerek Rogen, James Weaver, Evan Goldberg és Lukas Williams, a produceri teendőket pedig Josh Fagen és Ramsay McBean látja el.

A mellékszereplők hangját Jackie Chan (Master Splinter), Ayo Edebiri (April O’Neil), Rogen (Bebop), John Cena (Rocksteady), Giancarlo Esposito (Baxter Stockman), Post Malone (Ray Fillet), Paul Rudd (Mondo Gecko), Maya Rudolph (Cynthia Utrom), Hannibal Buress (Dzsingisz béka), Rose Byrne (Leatherhead), Ice Cube (Superfly), illetve Natasia Demetriou (Wingnut) kölcsönzik.

A rajzfilm magyarországi premierjére 2023. augusztus 10-én kerül sor a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...

Aquaman és az elveszett királyság
BREAKINGElőzetesek

Jason Momoa és Patrick Wilson Atlantisz megmentésére siet az Aquaman és az elveszett királyság első előzetesében

Végre bemutatták az Aquaman és az elveszett királyság előzetesét, amitől leesett az...