Főoldal Filmek Kitűzték a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz folytatásának premiernapját
Filmek

Kitűzték a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz folytatásának premiernapját

Jön a Tini Nindzsa Teknőcök animációs rajzfilmjének a folytatása.

264
Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz
Forrás: Paramount Pictures

A Paramount Pictures akcióba lendült, tegnap este két film bemutatóját is kitűzte. Késő este robbant a hír, hogy Liam Neeson főszereplésével érkezik a Csupasz pisztoly, amelyről évek óta pletykálnak, de a stúdió csak most szerezte meg a terjesztési jogokat. Ezzel együtt érkezett a másik bejelentés, hogy készül a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz folytatása is.

Az eredeti rendező, Jeff Rowe visszatér a folytatáshoz, a Point Gray Pictures pedig a produceri feladatokat is ellátja. A Paramount a szerdai eredménybeszámolója előtt azt is bejelentette, hogy a Mancsőrjárat 3. 2026. július 31-én kerül a mozikba; Liam Neeson Csupasz pisztoly rebootja 2025. július 18-án kerül a mozikba; a Better Man című eredeti musical 2025. január 17-én kerül széles körben a mozikba (a 2024. december 25-én kezdődő korlátozott bemutató után); a Jack Quaid és Amber Midthunder főszereplésével készült Novocaine pedig 2025. március 14-én kerül bemutatásra. És végezetül megérkeztünk a cikk főtémájához, hogy a Teknőcök 2026. október 9-én visszatérnek.

Bár a rajongóknak több mint két évet kell várniuk a folytatásra, addig is lesz néhány TMNT-tartalom, amit elrágcsálhatnak. Idén nyáron a Paramount+ bemutatja a Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles című animációs sorozatot. A sorozatban Nicolas Cantu, Brady Noon, Micah Abbey és Shamon Brown Jr. újra a címszereplő teknőcök szerepét alakítja, és az első film eseményei után játszódik. Ha a sorozat nem lenne elég, akkor a hamarosan megjelenő videójáték-spinoff is segíthet a nézőknek eligazodni.

Keveset tudni a Mutáns káosz hogyan folytatja a főhősök útját, mivel a cselekményről nem árultak el részleteket. Akik végigülték a tavalyi animációs sikerfilm stáblistáját, emlékezhetnek arra, hogy a legvégén megjelent a Teknőcök klasszikus gonosztevője, Zúzó. Rowe még a karakter bemutatásáról is beszélt, azt ígérve, hogy “100-szor ijesztőbb lesz, mint Szuperlégy”. Az biztos, hogy nagy terveik vannak ezzel a gonosztevővel a folytatásban.

Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz
Forrás: Paramount Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Barbie
Filmek

Box Office: A Barbie negyedik hete megállíthatatlan a mozikban

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Barbie, de az Oppenheimer is szépen menetel előre.

Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz
BREAKINGFilmkritikák

Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz kritika

Animációs Deadpool gyerekeknek, teknősökkel!

Barbie
Filmek

Box Office: A Barbie belépett az egymilliárd dolláros filmek táborába

Jason Statham cápavadásza és a Teknőc-tesók sem tudták megállítani Barbie-t a kasszáknál.