Az Igazság Ligája

Zack Snyder megerősítette, hogy ki lett volna Az acélember 2. főellensége

Kemény ellenfelet kapott volna Superman a folytatásban.

A legújabb munka, A halottak serege című filmje miatt beszélgettek Zack Snyder rendezővel, miközben a direktor megerősítette azt is, hogy Az acélember folytatásában bizony Brainiac lett volna a főellenség. Nagyon szerették volna, ha a Warner Bros. elkészíti a második részt Henry Cavill főszereplésével, de ez egyre távolabbinak tűnik.

A 2013-as filmben Zod tábornok kapta a rosszfiú szerepét, de sok rajongó szívesebben látott volna valaki mást. Természetesen Brainiacról van szó. A népszerű gonosztevő évtizedek óta Superman egyik legnagyobb ellenlábasa, és miközben a kisképernyőn többször is találkoztak egymással, a mozikban még nem láttuk őket egymás ellen. Pedig ha Zack Snyder elkészítette volna a második részt, akkor bizony erre is sor kerülhetett volna.

A Bro Bible készített interjút a rendezővel, ahol az új filmje mellett többek között a DC karakterei is szóba kerültek néhány gondolat erejéig.

Beszéltünk egy Brainiac-filmről. Úgy gondolom, hogy a kriptoniak, akik a Fantomzónában vannak, valószínűleg még mindig ott vannak. És mindig is fennállt a lehetőség a visszatérésükre. Faora és bárki, aki megmaradt. Ez egy olyan dolog, ami mindig is ott volt, amiről beszélünk, mint egy lehetséges folytatásról.

Szerintem az a legjobb, ha ezeket a földönkívüli kihívások elé támasztjuk Supermant, mert szerintem óvatosnak kell lennünk – Lex Luthoron kívül, mert természetesen Lexszel kell folytatni, mert ő valódi nemezise -, de szerintem tényleg a Földön kívül kell keresnünk számára a kihívásokat, mert amilyen erős ő.Zack Snyder

Snyder egy nagy univerzumot szeretett volna építeni, amiben három Az Igazság Ligája helyet kapott volna, miközben a Liga több tagja önálló filmmel gazdagodott volna, és természetesen egy új Superman-film is készült volna. A dolgok azonban nem várt fordulatot vettek, Snyder távozott, és azóta a stúdió is letett erről az univerzumról. A jövőben az önálló karakterekre fókuszálnak inkább, és szeretnének túllépni az egész ügyön. Ami pedig Brainiacot illeti, talán a készülő új fekete Superman– vagy a Supergirl-filmben látjuk, merthogy a kriptoniak hamarosan visszatérnek. Supergirl már a The Flash-filmben bemutatkozik, az új Supermant pedig keresik még.

Total
4
Shares
Previous Article
Venom 2. - Verontó

A Venom 2. – Vérontó rendezője elárulta, hogy Sikoly hogy illik bele a történetbe

Next Article
Inkvizítor

Darth Vader segítői, az Inkvizítorok is szerepet kapnak az Obi-Wan Kenobi-sorozatban?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!