Zack Snyder: Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája 3. részében Superman fia lett volna az új Batman

Azt hiszem, erre sokan már most befizetnének.

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája bemutatója alkalmából a rendező több kérdésre is válaszolt. Azt korábban már elárulta, hogy a tervek szerint nem két, hanem három részből állt volna Az Igazság Ligája franchise, és ennek a trilógiának az utolsó felvonásában Lois Lane fia lett volna az új Batman – miután Ben Affleck által alakított Bruce Wayne feláldozta volna magát.

Figyelem! A cikk hátralévő részében SPOILERelemeket olvashattok a történettel kapcsolatban!

Minderről Zack Snyder filmes beszélt a Vanity Fairnek adott interjúban. A rendező megerősítette, hogy a terv részeként Batman feláldozta volna magát a harmadik részben, hogy a főhősök legyőzzék a gonosz Darkseidet. Évekkel később Superman ezt az új karaktert ruházta volna fel a denevérjelmezzel járó felelősséggel, vagyis egy új Batman született volna.

Ez Superman fia lett volna. Nincs semmilyen ereje, és végül ő lett volna az új Batman.

Húsz évvel később, [Batman] halálának évfordulója alkalmából a fiatal Bruce Kent-et lekísérik a Batbarlangba, és azt mondják: „Bruce bácsikád büszke lett volna, ha folytatod ezt.”Zack Snyder

A rendezői film végén bebizonyosodott, hogy Lois Lane Superman gyerekét várja, szóval ennek az egész nagy történetnek az alapjait már az első rész végén lefektették a készítők, ám a történtek után valószínűleg erre már soha nem kerül sor. Bár a tegnap bemutatott rendezői változatot a rajongók nagy lelkesedéssel fogadták világszerte, a Warner Bros. már nem ennyire derűlátó ezzel a vízióval. Az elmúlt években új alapokra helyezték a DC adaptációt, s ha lehet mondani, letettek az univerzumépítésről, inkább az önálló karakterek bemutatására törekednek, mint Wonder Woman, Aquaman, Shazam és Flash.

Snyder eredeti tervében Darkseid megölte volna Lois Lane-t a második filmben. Lois védelmével Batmant bízta meg Superman, aki szerette elvesztése miatt teljesen megtört, s ezt használta volna ki Darkseid, hogy Supermant irányítása alá hajtsa és gonosszá formálja. Hogy megakadályozzák ezt a sötét jövő eljövetelét, a harmadik filmben az Igazság Ligája manipulálta volna az időt, s Lois helyett Batman halt volna meg. Ezzel Darkseid elbukott volna, s Superman-nek fia született volna, akiből később Gotham City védelmezője vált volna.  

Zack Snyder: Az Igazság Ligája
Total
1
Shares
Previous Article

Itt a Life is Strange sorozat következő része

Next Article
Flash

Egy húsvéti tojást kaptunk Pókemberre a Zack Snyder: Az Igazság Ligája egyik jelenetében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!