Wide Screen
Image default
Filmek

Zack Snyder forgatta Az Igazság Ligája stáblista utáni jelenetet

Zack Snyder rendező megerősítette, hogy neki köszönhetjük Az Igazság Ligája végén helyet foglaló Deathstroke felvezető sorait.

Még ha a film egésze nem is nyerte el a rajongók és közönség tetszését, a két stáblista utáni jelenet, abból is a második, ami a film legvégén található, garantáltan nagyot szólt. A jelenetben Deathstroke (Joe Manganiello) találkozott az intézetből kiszabadult Lex Luthorral (Jesse Eisenberg). A találkozásról Manganiello reggel egy képet is megosztott falán.

Májusban Snyder távozása után Joss Whedon vette át az irányítást, és ő felügyelte Az Igazság Ligája utómunkáit, köztük a nyáron elrendelt újraforgatásokat is. A napokban már megtudtuk, hogy a film kezdő jelenetét Whedon forgatta újra, és sokan úgy gondolták, hogy az ő munkája volt a stáblista utáni jelenet is, hiszen a Marveltől érkezett, s ott bevett szokás utalásokat hagyni más készülő alkotásokra. Az igazság azonban nem ez, hiszen reggel Zack Snyder egy bejegyzésben erősítette meg, hogy az ő munkáját láttuk a második stáblista utáni jelenetben.

Az Igazság Ligája már a mozikban, a filmről írt kritikánkat az alábbi linken olvashatjátok.

Még több a témában...

KRITIKA: Bosszúállók

Orosz Ferenc

Zack Snyder elárulta, eredetileg milyen szerepet szánt Wonder Womannak a Batman Superman ellenben

Kévés Bence Mihály

Darkseid tombol Az Igazság Ligája legújabb forgatási képén

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat