x
Filmek

Hivatalos Deathstroke fotó Az Igazság Ligájából

Joe Manganiello színész hivatalos fotót osztott meg Deathstroke karakteréről, akit Az Igazság Ligájában láttunk.

  • Publishednovember 25, 2017

Joe Manganiello színész hivatalos fotót osztott meg Deathstroke karakteréről, akit Az Igazság Ligájában láttunk.

Zack Snyder rendező tavaly tett utalást arra, hogy Deathstroke benne lesz Az Igazság Ligájában, majd később Ben Affleck, az akkori The Batman-film írója és rendezője is megosztott egy videót ősellenségéről – Joe Manganiello színész akkor úgy fogalmazott, hogy próbafelvételt tartottak -, de akkor már olyan pletykákat lehetett olvasni, hogy Affleck nem tudja megírni az önálló filmet karakterének, és elhagyja a projektet.

Év elején jött is a bejelentés, Ben Affleck távozott a The Batman projekt éléről, és helyét A majmok bolygója franchise rendezője, Matt Reeves veszi át. Reeves nyáron bejelentette, hogy a film szkriptjét a nulláról írják újra, ami aggodalomra adott okot, hogy talán az addig főellenségnek hitt Deathstroke is kikerült a történetből, és a sok utalást kapott Pingvin lesz Batman ellensége. Hivatalosan a Warner Bros. és DC páros nem erősítette meg a pletykákat, de a karaktert alakító színész több félreérthetetlen utalást is tett rá. Míg végül október végén jött a hivatalos bejelentés, Gareth Evans készíti az önálló Deathstroke-filmet.

Deathstroke Az Igazság Ligája második stáblista utáni jelenetében tűnt fel, miután Lex Luthor (Jesse Eisenberg) megszökött az Arkham Elmegyógyintézetből, bár a jelenetből nem derült ki, hogy Slade Wilson szabadította-e ki Luthort az intézetből. A napokban több oldalon is megjelent kép a karakterről és Luthor testőreit játszó „cicákról” (Elizarova és Gem Refoufi), amit ma reggelre egy hivatalos kép követett Manganiello Twitter-oldalán.

Ötletek vannak, hogy mit szerettek volna felvezetni ezzel a jelenettel – a Marvel és DC Univerzum oldalunk úgy gondolja, hogy a Flashpoint felvezetőjét láttuk -, de sok fog múlni azon, hogy Az Igazság Ligája hogyan teljesít a kasszáknál; és eddig nem áll valami fényesen. Az viszont biztos, hogy Joe Manganielloval találkozni fogunk, mert készül a Deathstroke-film.

A Marvel és DC Univerzum Az Igazság Ligájához készült videóját a lap tetején nézhetitek meg.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.