Főoldal Filmek Zack Snyder egy csapatba gyűjtötte a DC hőseit
Filmek

Zack Snyder egy csapatba gyűjtötte a DC hőseit

585

A tegnapi trailer után a rendező beszélt Az Igazság Liga hőseiről, egyenként ment végig rajtuk, és mondta el gondolatát.

Az előzetes után a USA Today érte utol, és készített interjút Zack Snyder rendezővel, hogy mit várhatunk a következő filmjétől. A beszélgetésben Snyder elmondta, hogy most először láthatjuk együtt a hősöket, miközben új karaktereket is bemutatnak a vásznon.

A tény, ami egyben nagyszerű is, hogy olyan karaktereket mutatunk be, akiket még nem láthattunk mozikban. Ez egy olyan folyamat, amikor csapatot kell verbuválni  az egyénekből.

Az Igazság Ligája főkaraktere egyértelműen Batman lesz, akivel már tavaly találkozhattunk a vásznon, de igazán nem ismertük meg Ben Affleck karakterét:

Batman bűnüldözői karrierje nagy részében magányos volt, ez alól kivétel Robinnal töltött ideje. Amikor a Batman Superman ellenben találkoztunk a Sötét lovaggal, akkor teljes elszigetelésben láttuk. Mindig is ez volt célunk, hogy Az Igazság Ligájában folytatjuk Batman karakterének fejlődését, hogy még nagyobb hőssé válhasson.

Snyder természetesen Wonder Woman-re, és a szóló filmjére is kitért, amiről elmondta, hogy valahol a BvS és a Liga között fog játszódni. De sokkal érdekesebb Aquaman, Cyborg és The Flash képregényfigurák, akik először kapnak szerepet a vásznon.

Mindannyian fantasztikus személyiségek a filmben. Ott van Jason [Momoa], egy tetovált, szőrös, misztikus fickó. És ott van Ezra, aki tele van élettel, vidám, és tele van vele a szoba, egyszerűen csodálatos – The Flash igazán szórakoztató lesz. És ami Ray-t illeti, az ő története sok szempontból a film magja.

Végezetül nem mehetett el Superman szerepe mellett sem, habár benne lesz a filmben, de egyelőre nem láttuk őt egy promóciós anyagban sem:

Nehéz lenne elképzelni Az Igazság Ligáját Superman nélkül. Én így gondolom. Mindig is érdekes elképzelésnek tartottuk annak lehetőségét, hogy feláldozza magát, ami egyben Az Igazság Ligájának egyik fő kérdése: Mit csinálunk most vele? Mit gondol róla a csapat? Mire van szüksége a világnak? Minden szóba jöhet. Jó móka volt számunkra, de a nézőknek is érdekes lesz látni, hogy mit csináltunk a karakterrel.

Az Igazság Ligája bemutatója 2017. november 17-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Robert Downey Jr.
Filmek

Robert Downey Jr. majdnem szerepelt A sötét lovag-trilógiában

Robert Downey Jr. felfedte, hogy annak idején megpályázta a DC univerzum egyik...

Rebel Moon
Filmek

Női nemi szervről mintázták a Rebel Moon űrportálját?

Látjátok a Rebel Moon űrportálja és a női nemi szerv közötti hasonlóságot?

upcoming Marvel DC games
Játékok

Minden készülő szuperhősös videójáték

Összeszedtünk minden készülő Marvel és DC Comics játékot.