Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

[FRISSÍTVE] Megjött Az Igazság Ligája új előzetese!

A többnapos felvezető után végre itt a teljesen új Az Igazság Ligája előzetes.

A Warner Bros. és a DC Comics az elmúlt napokban rendesen lázban tartotta a világot, mindent bevetettek, hogy őrületben tartsák a képregények szerelmeseit. Gondosan felvezetett előzetesről van szó, amit karakterposzterek, illetve teaser videók előztek meg. De most befutott az előzetes, melyben együtt az öt fős csapat (Batman, Wonder Woman, The Flash, Aquaman, Cyborg), amiben még Gordon rendőrfőnök (J.K. Simmons), Mera (Amber Heard), valamint Lois Lane (Amy Adams) is feltűnik. Már csak Superman (Henry Cavill) hiányzik belőle, nem?

A rajongók azért még szoríthatják a fogukat, hiszen számtalan példa volt arra, hogy egy ragyogóan összevágott trailer után a film nem úgy teljesített, nem azt hozta, amit előzetesen mindenki elvárt tőle. Csak remélni tudjuk, hogy Snyder rendező és a stúdió tanult a hibákból, s nem esnek hasonló hibákba – sajnos a film forgatása már akkor zajlott, mikor a Warner Bros. és a DC Comics összeült értekezni, hogy jobb filmeket gyártsanak. Azért a DC filmek színvilága továbbra sem valami gazdag, maradtak a szürke, fekete és vörös árnyalatoknál. (Még a nappali jeleneteket is szürke, borús képekkel butítják le.)

A film története:

Az önzetlen és „félisten” Superman mindent megtesz azért, hogy felépítse újra az emberekbe vetett hitét. Bruce Wayne/Batman (Ben Affleck) egy új csapat felállításán töri a fejét a frissen bemutatott Diana hercegnőjével, Wonder Woman-nal (Gal Gadot) közösen. Az idő sajnos ellenük dolgozik, mielőbb embereket, szuperhősöket kell találniuk a csapatba, mert a DC Comics filmes univerzuma soha nem látott ellenséggel néz majd szembe. Már biztos, hogy a Föld megmentéséért egy csapatban harcol Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és The Flash, de talán mások is csatlakoznak majd a Ligához.

A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala rendezőjének új filmje 2017. november 17-én fog debütálni a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

2018 ötven legjobb filmje

Kévés Bence Mihály

Kiderült, hogy mikor született Aquaman

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2017] A nagy Warner Bros. bejelentések a Comic-Con-on

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább