Wide Screen
Image default
Filmek

Zachary Levi megerősítette, hogy mikor kezdődik a Shazam! 2. forgatása

A Warner Bros. már korábban kitűzte célul a Shazam! második részét, amiről most Zachary Levi részleteket osztott meg a rajongókkal.

A Warner Bros. már korábban kitűzte célul a Shazam! második részét, amiről most Zachary Levi részleteket osztott meg a rajongókkal.

Miután a DC / Warner csúfosan besült Az Igazság Ligájával, ha nem is végleg, de rövid időre lemondtak az univerzumépítésről, s helyette inkább az önálló részekre fókuszál. A Wonder Woman, az Aquaman és a Shazam! szólófilmek után biztosan mondhatjuk, hogy a stúdió helyes mederbe terelte a DC Moziverzum jövőjét, hiszen valamennyi szólófilm nagy népszerűségnek örvendett a rajongók és egyben a kritikusok körében, ez pedig egyet jelentett azzal, hogy a Wonder Woman után Arthur Curry és Shazam is folytatást kap a Warnertől.

Az AP News készített interjút Zachary Levivel, akitől megtudtuk, hogy második rész forgatókönyvét már javában írja Henry Gayden, akinek az első rész sztoriját is köszönhetjük. Emellett Zachary arra is rámutatott, hogy várhatóan már jövőre foroghat a folytatás. Erre legkorábban késő tavasszal, vagy nyár elején kerülhet sor, ami egyben azt is jelenti, hogy akár 2021. nyarán moziban is bemutathatják a szuperhősfilmet.

Egyelőre nem tudni, hogy kit ültetnek a rendezői székbe, bár David F. Sandberg korábban utalást tett, hogy szívesen visszatérne a második részre, de ez nem zárja ki egy másik titkos projekt munkáit sem, amit szintén Sandbergre bíznának. Az első rész sikere után meglepődnénk, ha nem ő kapná a megfilmesítés jogát.

Shazam

Még több a témában...

Valójában Henry Cavill és a Warner közötti beszélgetésre nem került sor, bár a stúdió szeretné, ha Superman visszatérne

Kévés Bence Mihály

Bukta volt a Ragadozó madarak, de jelentések szerint a Warner egy másik Harley Quinn filmen dolgozik

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill már tárgyal Superman visszatéréséről

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat