Shazam

A Warner a Shazam! sikere után berendelte a folytatást

A Shazam! abszolút pozitív fogadtatása után közel sem meglepő, hogy a Warner Bros. berendelte a második részt belőle.

A Shazam! abszolút pozitív fogadtatása után közel sem meglepő, hogy a Warner Bros. berendelte a második részt belőle.

A Shazam! messze meghaladja a várakozásokat, sokkal jobban nyitott a mozik kasszái előtt, mint azt előzetesen várták, a kritikusok pedig egyenesen a legjobb DC film címét adták a legújabb szuperhősfilmnek, így csöppet sem meglepő, hogy a Warner nem sokat gondolkozott a folytatáson, már be is rendelte a második részt.

David F. Sandberg nemrég úgy fogalmazott, hogy rendkívül boldog lenne, ha visszatérhetne a rendezői székbe, miközben utalást tett egy másik projektre, ami szintén mozgásban van. A The Wrap értesülései szerint Henry Gayden forgatókönyvírót kérték fel, hogy ragadjon tollat és írjon történetet Zachary Levi színész következő szerepéhez. Bár nincs teljesen megerősítve, hogy Sandberg visszatér a második rész munkálataira, de várhatóan akárcsak ő, úgy Peter Safran producer is visszatér a folytatásra.

A bemutató után többen feltették a kezüket, hogy mi tartott eddig, miért várt ennyit a DC és a Warner a jó filmekkel, mi kellett ahhoz, hogy végre értékelhető és jó filmeket készítsenek a DC Comics képregény karaktereivel? Talán egy teljes szemléletváltás, veszni hagyni a félrement univerzumot, letenni a Zack Snyder-féle sötét és komor képi világról, s helyette inkább az önálló részekre koncentrálni, mint ahogy láttuk a Wonder Woman és az Aquaman szóló részeknél. A Shazam! végén láttunk egy szuperhős cameo-t Superman személyében, illetve egy titokzatos gonosz karakter felvezetőjét is. Jó esély van Dwayne Johnson karakterére, hogy Black Adam szerepet kap majd a következő részben.

Total
12
Shares
Previous Article

Minden eddiginél lázasabb a munka a Bluepoint Gamesnél

Next Article
The Walking Dead

Az AMC új The Walking Dead-sorozatot indít 2020-ban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!