[X019] Mi volt még?

Megmutatjuk az Inside Xbox műsorában látott érdekességeket.

Megmutatjuk az Inside Xbox műsorában látott érdekességeket.

Idén Londonban kerül megrendezésre az éves Xbox összejövetel, mely idén stílszerűen X019 névre hallgat. A nyitóestén az Xbox Inside különkiadással jelentkezett, rengeteg friss hírrel, bejelentéssel. A nagyobb durranásokat kitárgyaltuk külön, de lássuk hogy milyen más érdekességek voltak még a Microsoft műsorában.

Példának okáért itt a West Of Dead a Raw Fury-tól, melynek különlegessége, hogy Ron Perlman adta hangját hozzá. Cel shading grafika, hangulatos rock zene, pörgős akció, főhős lángoló koponyával…. mi kell még?

A Nexon régóta (2004!) futó KartRider Driftje konzolokra látogat 2020-ban, először pedig Xbox One-ra.

A pletykák igaznak bizonyultak, a Bleeding Edge 2020. Március 24-én startol majd el.

A The Artful Escape érdekes látványvilággal és rengeteg gitározással(!) operál, az Annapurna Interactive üdvöskéje valamikor jövőre jön.

A Project xCloudról is érkeztek friss hírek. Támogatni fogja a DualShock 4-et (kis fricska a Sonynak?), PC-re is elérhető lesz 2020-ban, és már most több mint 50 címet támogat. Hja, a Game Pass támogatást majdnem elfelejtettem.

A Sea of Thieves új update-je November 20-ra van ütemezve. A “The Seabound Soul” egy új Tall Tale questet és egy új ammo típust, a firebombot hozza majd.

GamePassba érkezik a YAKUZA 0 és a Kiwami 1+2 2020 elején. Lassan mindenre elérhető lesz a legendás japán sorozat.

A Drake Hollow a The Flame In The Flood fejlesztőinek új projektje. Mindenféle cuki zöldséget kell megvédenünk benne. Csapatalapú akció gyerekeknek? Jövőre érkezik ez is PC-re és Xbox-ra.

A Halo Reach az utolsó puzzle darabka, mely teljessé teszi a The Master Chief Collectiont. December 3-án jelenik meg PC-re és Xbox-ra is.

A Last Stopot ugyanazok az arcok készítik, mint akik a remek Virginiát. Ha lesz olyan jó, akkor várjuk.

Nincsen Xbox Mincraft nélkül. Minecraft Dungeons – 2020 április – nincs mit mondanom mást.

A Flight Simulator még mindig gyönyörű, egy újabb lenyűgöző trailer látott napvilágot.

https://www.youtube.com/watch?v=BCBgO6St9ug

Két Square Enix fejes némileg komikus keretek közt jelentette be, hogy a Final Fantasy klasszikus részei is a GamePass részeseivé válnak (a VII-től a XV-ig bezárólag, mínusz a két MMO). Emellett lesz még KINGDOM HEARTS 1 és 2 is.

Mától elérhető a RAGE 2, a Remnant From The Ashes, a The Talos Principle, és a Planetfall. 2019 végéig lesz még Witcher 3, Darksiders 3, My Friend Pedro, Life Is Strange 2.

Természetesen egy rakás indie játék is bemutatkozott, ezekről egy külön montázsban emlékezünk meg.

A showt a Wasteland 3 zárta, mely nagyon szépnek néz ki, új szintre emeli a sorozatot. 2020 május 19-én jelenik majd meg. Annak ellenére hogy az inXile Entertainment már szintén a Microsofté, ez még azért PS4-re is jön.

Total
16
Shares
Previous Article
Black Adam Dwayne Johnson

Kiderült, hogy mikor mutatják be a Black Adam-filmet Dwayne Johnson főszereplésével

Next Article
The Mandalorian

A Disney vezetői már arról egyeztetnek, hogy film készüljön a The Mandalorian-sorozatból

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!