Venom

Woody Harrelson ismét parókát vett a Venom 2. forgatásán, de ez már sokkal menőbb Cletus Kasady külsőt kölcsönöz

A több tucat forgatási kép között egy nagyon abszurdra is figyelmesek lettünk, ami akár a rajongók kedvencére is utalás lehet.

A több tucat forgatási kép között egy nagyon abszurdra is figyelmesek lettünk, ami akár a rajongók kedvencére is utalás lehet.

A nagysikerű Venom következő részét még mindig San Francisco utcáin forgatják, amiről számtalan képet és videót megosztottak már a rajongók a világhálón. Így bukott le Woody Harrelson, aki Cletus Kasady, azaz Vérontó szerepében tér vissza az első rész stáblista végi jelenete után, aki kútba dobta idegesítő piros parókáját.

Néhány napja a szivárogtatás után hivatalos képet is láttunk a főhősökről, Eddie Brock szerepében Tom Hardyről és Woody Harrelsonról, most pedig újabb adag képet kaptunk a gazfickóról, igaz ezen ismét parókában látjuk a színészt, de ez már nagyon hajaz a Marvel nyomtatott oldalaira, amiken Kasady őrült terveiről olvashattak a rajongók.

A színész a képeken egyszerre tűnik ostoba karakternek és egy pszichopata őrültnek. A képek között még Andy Serkis rendezőt is kiszúrhatjuk, de még Tom Hardy kaszkadőréről is képeket kaptunk, miközben megment egy titokzatos karaktert esés közben. A jelenet után azonnal beindultak a találgatások, hogy mit látunk a képeken, esetleg Pókember felbukkanására utalnak a képek, aki éppen megmenti Eddie Brockot, vagy valami egészen másról lehet szó.

A Venom 2. részt október 2-án fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Total
8
Shares
Previous Article
Jurassic World

Forog a Jurassic World 3. és már a címét is tudjuk Colin Trevorrow történetének

Next Article
A láthatatlan ember

KRITIKA: A láthatatlan ember

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!