venom

A Venom 2. legújabb forgatási képein Eddie Brock és Cletus Kasady szereléseit nézhetjük meg

Köszönet Tom Hardynak és Greg Williams fényképésznek, amiért két új forgatási képet is megosztottak a Venom folytatásáról.

Köszönet Tom Hardynak és Greg Williams fényképésznek, amiért két új forgatási képet is megosztottak a Venom folytatásáról.

Lassan a Venom 2. forgatás végéhez érnek, hiszen az Egyesült Királyságban már felvettek minden jelenetet a filmből, majd ezt követően a stáb San Franciscot célozta meg, onnan kerültek ki az elmúlt napokban forgatási jelenetek. Akárcsak a múltkor látott videón, Woody Harrelson nevetséges parókájának nyoma sincs, amit a Venom stáblista végi jelenetében láttunk.

Greg Williams fényképész két nagyszerű képet tett közzé közösségi oldalán. Az egyiken magát a címszereplőt alakító Tom Hardyt látjuk Eddie Brock visszatérő szerepében, a másikon Woody Harrelson is megjelent, aki már beköszönt az első rész végén, de Vérontó csak most kap szerepet a történetben. A történettel ellentétben úgy tűnik, hogy a két színész jól kijön egymással, két jelenet felvétele között. Jelét sem mutatják ellenségeskedésnek, nem úgy mint a filmben, ahol egymás életét próbálják kioltani.

Minden jel szerint a Sony Pictures tanult a hibáiból, és ennek egyik bizonyítéka Cletus Kasady új megjelenése, és reméljük, hogy Vérontó első felbukkanására sem kell már sokat várnunk, jóval a Morbius bemutatója előtt lehull a fátyol a gonosztevőről. Kétszer csak nem esnek abba a hibába, amit a Venom első előzetesénél vétettek, hogy sokáig titokban tartották Venomot.

A Venom folytatása októberben érkezik a mozikba.

Total
22
Shares
Previous Article
The Batman

Zoë Kravitz karaktere, Macskanő is feltűnt a The Batman forgatásán, mutatjuk az első képeket

Next Article
WandaVision

Monica Rambeau ismét feltűnt a WandaVision forgatásán, miközben egy visszatérő karaktert is kiszúrtunk

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!