Főoldal Filmek Már forgatási videót is kaptunk Woody Harrelson karakteréről a Venom 2. forgatásáról
Filmek

Már forgatási videót is kaptunk Woody Harrelson karakteréről a Venom 2. forgatásáról

A jeleneten alighanem azt látjuk, ahogy Cletus Kasady átalakul Vérontóvá.

697
Vérontó

A jeleneten alighanem azt látjuk, ahogy Cletus Kasady átalakul Vérontóvá.

Tom Hardynak köszönhetően már láttunk képet Woody Harrelson karakteréről tegnap, aki mint tudjuk, Cletus Kasady bűnözőt alakítja majd a folytatásban, most azonban már egy forgatási videót is láttunk a tegnapi öltözetről, sajnos azonban Vérontó felbukkanására egy darabig még várnunk kell.

A jelenet alapján Kasady összetűzésbe kerül majd a helyi yard képviselőivel, akik minden bizonnyal szeretnék ismét rács mögé dugni a gyilkost, ez azonban nem tetszik Kasadynek, ezért egy szimbiota segítségét kéri, ami vélhetően valamiféle páncélt nyújt majd a golyókkal szemben. A jelenetben nem látunk zöld hátteret és más motion capture ruhára emlékeztető jelmezt, de biztosra vehetjük, hogy számítógépes effektek segítségével hívják majd elő a piros bestiát.

Hasonló mozdulatot láttunk már Tom Hardytól is az első részben, amikor megsorozták egy tár golyóval, ám Venom pajzsot emelt hordozója elé. Reméljük, hogy a Sony Pictures tanult az első rész hibáiból, amikor a videókban sokáig Eddie Brock főszereplőre fókuszáltak, és csak később láttuk Venomot. Bár a kritikákkal ellentétben a Venom óriási siker volt, a stúdió egyik legsikeresebb alkotásáról beszélünk, így érthető, hogy miért veszi körül ilyen sok izgalom a folytatást.

De hogy pontosan mikor láthatjuk meg hivatalosan Vérontót, nem tudni, hiszen a Sony Pictures még hivatalosan be sem jelentette a filmet, így azt sem tudni, hogy mikor lesz a premier, nemhogy mikor láthatjuk az első előzetest, de a forgatás lassan a vége fele jár, már nem lehet annyira sok a filmezésből. A filmet várhatóan októberben fogják majd bemutatni.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események