Cletus Kasady

Tom Hardy megosztott egy képet, hogy Woody Harrelson milyen lesz Cletus Kasady szerepében

Nem titok, hogy a Venom folytatásában Eddie Brock összetűzésbe kerül majd Cletus Kasadyvel, azaz Vérontóval.

Nem titok, hogy a Venom folytatásában Eddie Brock összetűzésbe kerül majd Cletus Kasadyvel, azaz Vérontóval.

A Venom első rész végén már láttuk, hogy melyik titokzatos karaktert kelti majd életre Woody Harrelson, hiszen Eddie Brock meglátogatta a börtönben Cletus Kasady bűnözőt, akit a képregények szerelmesei Vérontóként is ismerhetnek. A Sony Pictures hivatalosan még nem erősítette meg, hogy mikor mutatják be a filmet, miközben már a stáb már végzett is a munkával az Egyesült Királyságban. Valószínűleg már nem tart sokáig, hogy lássuk az első hivatalos képeket is a folytatásból.

A jelek szerint Tom Hardy sem bírta kivárni, míg a stúdió bemutatja a rajongóknak Cletust a filmből, hiszen a színész Instagram-oldalán tett közzé egy forgatási képet Woody Harrelson karakteréről, és ahogy látható a képen, a Venom stáblista végéről nyoma sincs annak az ostoba parókának, amiben láttuk a színészt.

View this post on Instagram

Hello Cletus ?

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Egyelőre szigorú titoktartás előzi meg a film cselekményét, csak annyi ismert, hogy Tom Hardy ismét Venom lesz, valamint hogy Woody Harrelson lesz az egyik rosszfiú, de hogy kik kapnak még szerepet a történetben, esetleg Pókember beugrik-e ezúttal és látható is marad, kérdőjeles.

A Venom 2. részét A majmok bolygója franchise készítője, Andy Serkis jelenleg is filmezi, de hogy pontosan melyik nap mutatják be, még nem tudni, de több mint valószínű, hogy az első rész példájára valamikor októberben kerül mozikba a folytatás.

Total
16
Shares
Previous Article

Margot Robbie-val és Christian Bale-lel jön David O.Russell új filmje

Next Article

Sophia Loren a Netflixen tér vissza

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!