Wide Screen
Image default
Filmek

Tom Hardynak köszönhetően már tudjuk, hogy kezdetét vette a Venom 2. forgatása

A legnagyobb csendben Andy Serkis rendező beindította a kamerákat a Venom 2. forgatásán, amiről Tom Hardy is posztolt, majd gyorsan törölte azt.

A Venom sztárja, Tom Hardy nem először kotyogja ki a színfalak mögötti dolgokat. Korábban időnap előtt elárulta, hogy Andy Serkis színész-rendezőre bízzák a második részt. Legutóbb pedig a forgatás első napjáról osztott meg képet „W3’R’V3N0M2 day one’ felirattal, de nem volt hosszú életű bejegyzés, mert időközben rájött, hogy tilos posztolni a forgatásról, így nem sokkal később törölte a bejegyzést a közösségi oldalról.

Nem tudni, hogy miért törölte a bejegyzést, elképzelhető, hogy a stúdió szólt rá, hiszen hivatalos közleményben szeretnék tudatni a rajongókkal, hogy már forog a nagysikerű Venom második része. Szerencsére azonban az internet nem felejt, ami egyszer felkerül a világhálóra, annak nyoma marad, és arra éppen elég ideje maradt egy lelkes rajongónak, hogy lementse a képet.

Tom Hardy mellett Kelly Marcel forgatókönyvíró látható, aki az első rész szkriptjén is dolgozott. Hardy a közelmúltban több rejtélyes képet is megosztott, kezdve egy Venom és Vérontó rajongói képpel, de egyik kutyájáról is posztolt képet, ami külön belépőkártyát kapott a Blue munkacím forgatására, azt pedig már tudjuk, hogy az a Venom 2.

A Venom 2. hivatalos bemutatót még nem kapott, de híresztelések szerint jövő októberben érkezik, amit alighanem a stúdió hamarosan be is fog jelenteni.

Még több a témában...

Újabb ígéretes hírek a Venom filmmel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

Kevin Feige elárulta, hogy a Venom-film részese lesz-e az MCU-nak

Ezért nem látjuk a fehér pók szimbólumot Venom mellkasán

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább