Wide Screen
Image default
Filmek

Tom Hardynak köszönhetően már tudjuk, hogy kezdetét vette a Venom 2. forgatása

A legnagyobb csendben Andy Serkis rendező beindította a kamerákat a Venom 2. forgatásán, amiről Tom Hardy is posztolt, majd gyorsan törölte azt.

A legnagyobb csendben Andy Serkis rendező beindította a kamerákat a Venom 2. forgatásán, amiről Tom Hardy is posztolt, majd gyorsan törölte azt.

A Venom sztárja, Tom Hardy nem először kotyogja ki a színfalak mögötti dolgokat. Korábban időnap előtt elárulta, hogy Andy Serkis színész-rendezőre bízzák a második részt. Legutóbb pedig a forgatás első napjáról osztott meg képet „W3’R’V3N0M2 day one’ felirattal, de nem volt hosszú életű bejegyzés, mert időközben rájött, hogy tilos posztolni a forgatásról, így nem sokkal később törölte a bejegyzést a közösségi oldalról.

Nem tudni, hogy miért törölte a bejegyzést, elképzelhető, hogy a stúdió szólt rá, hiszen hivatalos közleményben szeretnék tudatni a rajongókkal, hogy már forog a nagysikerű Venom második része. Szerencsére azonban az internet nem felejt, ami egyszer felkerül a világhálóra, annak nyoma marad, és arra éppen elég ideje maradt egy lelkes rajongónak, hogy lementse a képet.

Tom Hardy mellett Kelly Marcel forgatókönyvíró látható, aki az első rész szkriptjén is dolgozott. Hardy a közelmúltban több rejtélyes képet is megosztott, kezdve egy Venom és Vérontó rajongói képpel, de egyik kutyájáról is posztolt képet, ami külön belépőkártyát kapott a Blue munkacím forgatására, azt pedig már tudjuk, hogy az a Venom 2.

A Venom 2. hivatalos bemutatót még nem kapott, de híresztelések szerint jövő októberben érkezik, amit alighanem a stúdió hamarosan be is fog jelenteni.

Még több a témában...

Végre filmcímet kapott a Venom 2., sajnos azonban eltolták a bemutatót

Kévés Bence Mihály

Woody Harrelson ismét parókát vett a Venom 2. forgatásán, de ez már sokkal menőbb Cletus Kasady külsőt kölcsönöz

Kévés Bence Mihály

A Venom 2. legújabb forgatási képein Eddie Brock és Cletus Kasady szereléseit nézhetjük meg

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat