Főoldal Filmek Will Smith és Martin Lawrence visszatérésével készül a Bad Boys 4.
Filmek

Will Smith és Martin Lawrence visszatérésével készül a Bad Boys 4.

Megerősítették, hogy készül a Bad Boys 4., és visszatérnek a rosszfiúk.

585
Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk
Forrás: Sony Pictures

A Bad Boys 4. az eredeti főszereplőkkel, Will Smith-szel és Martin Lawrence-szel készül. A Varietynek a Sony Pictures megerősítette, hogy a cím nélküli folytatás már a korai előkészületi fázisba lépett, a rendezők is megvannak. Nagy meglepetést nem okoztak, az előző részt is jegyző Adil El Arbi és Bilal Fallah visszatér a második menetre, miután megtalálták az egyensúlyt a humor és az akció között.

Smith és Lawrence visszatérése kulcsfontosságúnak bizonyult a mozilátogatók számára, hiszen évek teltek el a Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk bemutatója óta. A bejelentésből kiderült, hogy a folytatás producere Jerry Bruckheimer és Will Smith Westbrook Productions cége lesz. Doug Belgrad és Chad Oman is producerkedik Lawrence, James Lassiter, Barry Waldman, Mike Stenson és Jon Mone mellett.

Smith tavalyi balhéja – az Oscar-díjátadón – után sokan kételkedtek benne, hogy lehetőséget kap a visszatérésre. Tavaly év végén Bruckheimer a The Hollywood Reporter kérdésére elmondta, hogy a színész karaktere visszatérhet a Bad Boys 4-ben. A producer kristálytisztán fogalmazott, hogy a közkedvelt színész nem megy sehova, és támogatni fogják abban a nehéz időszakban.

Az akkori interjúban Bruckheimer kifejtette, hogy “abszolút [biztos Will visszatérésében]. Úgy értem, Will hibát követett el, sajnos. Ő nem ilyen. Ő egy fenomenális színész, és mindig van megbocsátás a világban. Remélhetőleg a közönség is megbocsát neki.”

Még 2022 májusában a Sony elnöke, Tom Rothman azt mondta, hogy haladnak a negyedik film fejlesztésével. Azt nem tudni, hogy az incidensnek volt-e bármilyen hatása a történetre vagy bármi másra, de nem számít, a filmre visszatérnek a franchise oszlopos szereplői.

“Nagyon szerencsétlen dolog, ami [az Oscar-gálán] történt, és nem hiszem, hogy az én dolgom lenne kommentálni, csak annyit mondhatok, hogy sok éve ismerem Will Smith-t, és tudom, hogy jó ember. Egy példát láthattunk arra, mikor egy nagyon jó embernek egy kifejezetten rossz pillanata volt, ami a világ szeme láttára történt. Hiszem, hogy a bocsánatkérése és megbánása őszinte, és hiszek a megbocsátásban és a megváltásban.” – mondta Rothman a sajtónak.

A film továbbra sem kapott megjelenési időpontot, mindössze azt erősítette meg Smith, hogy a fejlesztést folytatják, és visszatérnek a sztárok.

Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Bad Boys – Mindent vagy többet
BREAKINGElőzetesek

Will Smith és Martin Lawrence bemutatta a Bad Boysd 4. előzetesét

A Bad Boys 4. főszereplőiből ezúttal tényleg rosszfiúkat csinálnak.

Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk
Filmek

Will Smith egy fényképpel búcsúzott a Bad Boys 4. forgatásáról

Idén nyáron a rosszfiúk visszatérnek, az első hivatalos kép a Bad Boys...