Főoldal Filmek Bejelentették, mikor érkezik a Batman folytatása és milyen címen
FilmekBREAKING

Bejelentették, mikor érkezik a Batman folytatása és milyen címen

Kitűzték a Batman 2. bemutatójának időpontját, és ezzel együtt a filmcíméről is lehullt a lepel.

514
The Batman
Forrás: Warner Bros.

James Gunn és Peter Safran a Warner Bros. telephelyén január 30-án tartott sajtóeseményen erősítették meg a nagysikerű Batman folytatását. Robert Pattinson most már biztosan visszatér Batman szerepében, a Warner Bros. ugyanis bejelentette, hogy Matt Reeves The Batman Part II című filmje 2025. október 3-án kerül a mozikba. További információkat nem árultak el, köztük a cselekmény szinopszisát sem.

Miközben Gunn és Safran egy új DC-univerzumot fejlesztik, aminek része lesz a 2025-ben mozikba kerülő Superman: Legacy is, addig Reeves The Batman Part II önálló alkotása marad, és az úgynevezett Elseworlds kategóriát erősíti. Gunn bejelentette, hogy minden olyan DC-film vagy tévésorozat, amely a fő DC-univerzumon kívül játszódik, megkapja a “DC Elseworlds” jelzőt, pontosan úgy, ahogy a DC Comics működik.

A The Batman Part II mellett a “DC Elseworlds” univerzumot erősíti Todd Phillips rendezőtől a Joker: Folie à Deux Joaquin Phoenixszel és Lady Gagával (2024. október 4-én kerül a mozikba), a Teen Titans Go! című animációs sorozat, valamint egy másik Superman-film, amin J.J. Abrams és Ta-Nehisi Coates dolgozik. Ezt a projektet először 2021-ben jelentették be, és továbbra is dolgoznak a történetén. Gunn és Safran elmondták, hogy türelmetlenül várják Coates forgatókönyvének vázlatát.

Pattinson és Reeves a DC Elseworlds mellékszálon fogják bemutatni Batman eddig filmvásznon még nem látott iterációját, ugyanakor Gunn és Safran már keresi azt a Sötét lovagot, aki majd a DC Univerzumban védelmezi Gotham Cityt. A duó megerősítette, hogy a DC-univerzumukban lesz egy Batman- és Robin-film is, ami a The Brave and the Bold képregényeken alapján készül. A The Batman Part II mellett Reeves egy spinoff-sorozat forgatására is készül. A sorozat középpontjában Colin Farrell Pingvin karaktere áll.

Reeves a hónap elején elmondta, hogy találkozni fog a DC Studios vezetőjével, hogy megvitassák a terveket, hogy az általa elképzelt univerzum ne ütközzön Gunn és Safran tervével. Úgy tűnik, hogy a találkozó jól végződött, és a vezetőket sikerült meggyőzni a folytatásról.

Batman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.