Főoldal Filmek Ezra Miller sorsáról is beszélt James Gunn, hogy a Flash bemutatója után maradhat-e a szerepben
Filmek

Ezra Miller sorsáról is beszélt James Gunn, hogy a Flash bemutatója után maradhat-e a szerepben

A Flash nyáron kerül a mozikba, de Ezra Miller és karaktere sorsáról mikor dönt a DC Studios új vezetősége?

462
Flash

James Gunn az este folyamán bejelentést tett, hogy mire számíthatunk a következő néhány évben. Kiderült többek között, hogy mikor érkezik a Batman folytatása, de azt is megtudtuk, hogy a már bejelentett új Superman-filmet mikor tűzik moziműsorra. Természetesen sokakat foglalkoztatott egy másik kérdés is, hogy mi lesz Ezra Miller sorsa a Flash – a Villám bemutatója után.

A DC Studios társ-vezérigazgatója szerint egy sor aggasztó incidensen mentek keresztül Ezra Miller problémás ügyei miatt, köztük a kiskorúak molesztálása, egy nőhöz hozzávágott egy széket az egyik szórakozóhelyen, betöréses lopás, eltűnés és több államban felmerült jogi problémákkal kapcsolatos vádak. Ezek után még mindig nyitott kérdés, hogy Ezra Miller marad-e a Flash.

A most megtartott sajtóeseményen, ahol a DC közelgő filmjeiről és sorozatairól beszéltek, Gunn a következő választ adta arra a kérdésre, hogy mi lesz Miller szerepe a DC Univerzum új fejezetében: “Meglátjuk, mi történik”.

Figyeljetek, Ezra most teljes mértékben elkötelezte magát a gyógyulás mellett. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk, de amikor eljön az ideje, akkor majd le kell ülnünk vele beszélgetni, és eldöntjük, mi a legjobb neki, illetve nekünk.

James Gunn

A Warner Bros. Discover rövid ideig fontolgatta, hogy elválnak útjaik a színésszel a tettei miatt, de Miller azóta bocsánatot kért, azt mondta, hogy “összetett mentális egészségügyi problémáktól” szenved, és ígéretet tett arra, hogy kezelésre jár. Tavaly augusztusban a WB vezetőivel is találkozott, hogy bocsánatot kérjen a tetteiért, amiért viselkedésével negatívan hat a Flash bemutatójára és megítélésére.

Az év elején a Variety riportja szerint a Warner Bros. Discovery továbbra sem döntött Miller sorsáról, és ameddig nem születik döntés, hajlandók együtt dolgozni a színésszel. Miller tavaly nyáron vonult be kezelésre, azóta nem hallottunk a színész állapotáról, a nyilvánosság előtt sem mutatkozott, de ami jó hír, az elmúlt hónapokban nem olvashattunk rosszat.

The Flash
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.